Мъгливо и облачно време ни очаква утре

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:40 / 15.11.2014
510
През нощта ще преобладава облачно време с минимални температури между 4° и 9°. Утре в равнинната част на страната ще има ниска облачност или мъгла. На отделни места, главно в западните райони, ще преръми. 

По-значителни намаления на облачността, до предимно слънчево време, ще има в планинските райони. Ще е почти тихо. Максимални температури в повечето места между 9° и 14°. Атмосферното налягане ще се задържи без съществена промяна - близко до средното за ноември.

Над планините ще има разкъсана облачност, по високите части намаляваща до предимно слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от южната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра - около 9°, на 2000 метра - около 3°.

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максимални температури 11° - 13°, температура на морската вода - около 14°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).