ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мухлясал кашкавал разбуни страстите в мрежата | ||||||
| ||||||
Ето и някои от коментарите на хората: "Високите цени до там водят. Палмово масло и сухо мляко. Това е суровината на продукта"; "Ако е правено с истинско мляко безценно"; "Факт е, че качеството на продуктите е покъртително!; "Щом е хванал такава плесен най малко от месец стои"; "Имаш безплатен антибиотик"; "Така става като не оставят кашкавала да зрее поне 60 дни! А те сега като излезе от фирмите и от машините и веднага във вакуум! Няма зреене няма нищо! От фабриката у вакуум опаковка и в магазините!"; "Жалко - да... Жалко за кашкавала..., както винаги, някой го е отворил (по някакъв начин) и го е оставил. На снимката се вижда, че е развакуумиран, не знам само, какво учудващо виждате в това? очаквате от отворен кашкавал от преди няколко дена да седи свеж ? Поуката от тази снимка е, че винаги трябва да проверявате дали кашкавала/сиренето/бурканите които вземате са запечатани добре! Представете си ако беше останал вакумиран кашкавала, едва ли щеше да е в това състояние! И само да кажа, че няма по-добри млечни продукти от Маджаров на Българския пазар". |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели |
на 19.04.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
"Градски транспорт" с информация за варненци
12:37 / 18.04.2024
"Бригада нов дом" отказа да ремонтира къща, ето защо
15:18 / 19.04.2024
Легендарна чешма във Варна ще заработи до няколко седмици
17:14 / 18.04.2024
Шеф Токев за скъпите козунаци: Има "Ферари" и "Порше", има и "Рено"
15:12 / 18.04.2024
Варна е предупредена!
07:13 / 18.04.2024
Една от най-известните комедиантки у нас празнува днес
10:19 / 18.04.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета