Муки повежда съдебно дело за гавра с паметта на Стоянка Мутафова

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:07 / 25.08.2020
1683
Среща с адвокат за дело срещу съпругата на Рашко Младенов -  Милена Нейова, спретнаха Мария Гурбешлиева и мениджърът и Евгени Боянов. Срещата с популярен адвокат се случи, след като Евгени и Муки се върнаха от гробищата, където всеки ден ходя да поднесат цветя на гроба на Стоянка Мутафова.

Въпреки мъката от загубата на майка си Мухи изглежда в перфектна форма с маникюр и грим, но прави впечатление че е започнала да пуши.  Двамата с Евгени Боянов решиха да заведат дело срещу Милена Нейова, жената на Рашко Младенов, тъй като има нарушение на авторски права относно книгата, която Милена написал за актрисата -"Стоянка  Мутафова - смях и сълзи".  В нея са събрани интересни интервюта правени буквално през последните месеци от живота на Стоянка. В тях тя реди изумителни случки, които малко преди смъртта й достигат до изключително откровеност. Томчето излиза по времето, когато Мутафова  вече е между небето и земята, а Муки е в тотален шок от предстоящата загуба. Тя е възмутена и от корицата, на която има рисунки от Рада Миладинова -  дъщерята на Мартина Вачкова.

"Трябва да си уредим отношенията с тези хора. Стояна беше много фин човек и никога не говореше за пари.  Затова често се получаваше с нейните камъни по нейната глава. И ако не е поискала  хонорар, те трябваше да й предложат така е редно, така се прави, а не да се възползват от възпитанието й", ядосва се Муки.Самата тя написа книга за майка си "Добър вечер столетие мое“.

"Случвало се е дори да я крия, когато Милена я търсеше по телефона, но майка ми не желаеше да откаже на  Рашко - чувстваше се свързана с него. Когато донесоха книгата видяхме, че в нея има много глупости. Стояна не я хареса. А после влезе в болницата и на никого от нас не му беше до книги",  обяснява Гурбешлиева.

С днешна дата ,след като няколко писма, които са изпратени до Милена Нейова и Рашко Младенов, Евгени Боянов и Мария Грубешлиева завеждат дело, с което ще си търсят правата в съда.  Евгени е човекът, който след кончината на Стоянка Мутафова се грижи за делата на дъщеря й, пише още "Хотарена".

Виж коментарите (0)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).