Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъртвопиян шофьор излетя от пътя край Пазарджишко
Автор: Екип Varna24.bg 13:13 / 31.05.2020Коментари (0)1607
©
Десетки административни нарушения и престъпления извършени от водачи са установени по време на провеждащата се акция на полицията по контрол на пътното движение в областта. Тя обхваща райони в малките населени места, дори и тези, които са най-отдалечени от общинските центрове. Специализираната полицейска операция обхваща територията на цялата страна и ще продължи и през днешния ден. В нея са включени екипи от пътна и охранителна полиция, както и технически средства за контрол на скоростта.

Установени са водачи седнали зад волана след употреба на алкохол на улици в селата Звъничево, Габровица, Овчеполци и на пътя между Виноградец и Карабунар. Показанията на дрегерите варира между 1.79 промила и 3.40 промила в издишания въздух. Пътните полицаи са засекли случаи на управление на нерегистрирани МПС, управление от неправоспособни водачи и други нарушения на Закона за движение по пътищата.

Най-фрапиращият случая е констатиран снощи на улица в пазарджишкото село Овчеполци. Лек автомобил «ВАЗ» с водач К.Б.- 41г- от съседното село Черногорово загубил управлението над возилото си. Колата се качила на тротоара и блъснала намиращата се там П.М.- 74г. от село Овчеполци. Пострадалата е транспортирана от екип на «Спешна помощ» до МБАЛ-Пазарджик и настанена за лечение с фрактури на краката, без опасност за живота. Служителите на «Пътна полиция» тествали шофьра с дрегер, като уредът отчел 3.40 промила концентрация на алкохол. Той, както и останалите водачи употребили алкохол са задържани в арестите на полицейските управления в региона.

Това е вторият подобен инцидент в областта. Припомняме, че на 24 май две възрастна жени починаха, а други бяха ранени след пътен инцидент на единия от входовете на пазарджишкото село Дебращица. 

Пристигайки на място екипите установили, че инцидента е предизвикан от лек автомобил "Фолксваген" с водач 45-годишна жена от Пазарджик. В автомобила тя пътувала заедно с мъжа, с който живее и тяхното 7-годишно дете. Спускайки се от местността "Добра вода" по посока за село Дебращица в началото на населеното място жената загубила контрол над возилото. Колата напуснала пътното платно и се качила на близкия тротоар, където се врязала в група възрастни жителки на селото, разговарящи пред къщата на една от тях.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: