Мъж извади пистолет на доставчик на хамбургери

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
08:42 / 06.04.2017
543
Вчера, около 12.00 ч. в Пето Районно управление - Бургас, е получено съобщение от двама служители във фирма за доставка на хамбургери за това, че на 03/04.04.т.г. получили адрес за доставка в бургаския комплекс "Перла". Пристигайки на място единият от служителите - 23-годишен бургазлия, слязъл, за да изпълни поръчката, но на първия етаж е посрещнат от криминално проявения И.Н., 30-годишен от Бургас. Клиентът посегнал да вземе храната без да я заплати, като срещайки категорични отказ на служителя, извадил пистолет, опрял го в гърдите му, заплашил го и взел поръчаната храна. 

След получаване на сигнала за извършения въоръжен грабеж служителите от Пето Районно управление - Бургас извършили множество оперативно-издирвателни мероприятия, като констатирали, че И.Н. се намира на домашния си адрес - бл. 39 в ж.к. "Лазур". Въпреки многократните опити 30-годишният мъж отказал да отвори входната врата и да съдейства на полицията, като започнал да обижда служителите. 

Със съдействието на служители от сектор "Специализирани полицейски сили" към ОДМВР - Бургас е проникнато в жилището на И.Н., който изхвърлил пистолет през терасата си и направил опит да избяга, прехвърляйки се в балкона на съседния апартамент. И.Н. е задържан и отведен в Пето Районно управление - Бургас. Изхвърленото оръжие е намерено и иззето, като предстои уточняването на вида му / газово или огнестрелно/. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на И.Н. продължава от служители на Пето Районно управление - Бургас.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).