Мъж от Балчик е в кома, борят се за живота му след тежка катастрофа

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
10:25 / 08.10.2020
3158
На 07 октомври, в 20:00 ч. служители на Второ РУ Добрич установявят самокатастрофирал лек автомобил «Пежо 206» с ТХ рег., с 42 г. водач от гр. Балчик, по третокласен път  гр. Добрич- с. Крушари. Уведомен екип на ЦСМП гр. Добрич и РДПБЗН гр. Добрич.

Водачът е отведен незабавно в спешно отделение към МБАЛ гр. Добрич за оказване на медицинска помощ. Установено е, че  при управление на лекия си автомобил по третокласен път  гр. Добрич- с. Крушари, на около 750 метра след кръстовището за с. Ломница, в посока с. Паскалево, на прав участък от пътя, при мокра настилка, водачът губи контрол над управляваното МПС, напуска пътното платно в дясно по посоката си на движение, и се удря странично в крайпътно дърво.

Вследствие на удара получава следните наранявания - фрактура на дясна ръка, фрактури на двата крака, фрактури на две ребра и масивна кръвозагуба, следствие на което изпада в кома. Настанен в реанимация на МБАЛ Добрич с опасност за живота.

Взета е кръвна проба по надлежния ред. Образувано досъдебно производство.

 


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).