Мъж погна роднини, синът му отказал да прати ракия по автобуса

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
17:12 / 19.06.2016
899
Мъж от село Цацаровци си отреди челни позиции с поведението си, дефинирано с житейската мъдрост "алкохолът не прощава", като последната му изцепка била преди дни, разкриха пред 24rodopi.com юристи.

41-годишният безработен родопчанин Р. Р. започнал да надига чашката още в 13 часа следобед. След като изпил две "патрончета" с ракия обаче, мъжът решил да си набави още. Поради липса на пари, Р.Р. се обадил по телефона на сина си, който живеел в Мадан, за да купи още ракия и му я изпрати по автобуса до селото.

Поръчката "бус-сървис" обаче била отказана от момчето, което междувременно се обадило на леля си и я предупреди за състоянието на баща си. Сестрата на Р.Р. се прибрала от работа в семейната къща, където живеел брат й, заедно с майка им. Разбирайки, че и тя не му е купила алкохол Р.Р. се ядосал и започнал да псува и заплашва роднините си.

След думите "Никой нищо не може да ми направи", родопчанинът опитал да удари сестра си с пепелник. Жената побягнала, но той успял да я догони, хванал я за косата и я свалил на земята.

Съдът в Златоград наказа с глоба в размер на 250 лева поведението на родопчанина. Според близките му, мъжът започнал често да употребява алкохол заради безпаричие и факта, че останал без работа.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Американски и украински специалисти инспектираха руското оборудва...
Още подробности от прокуратурата за катастрофата с НСО, Кирил Пет...
След скандала: Съдебният инспектор Александър Мумджиев подаде ост...
Пеевски подписа споразумение със синдикатите за заплатите на унив...
Защо румънците идват на море в България? 
Министър Калин Стоянов каза къде има най-много изборни нарушения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).