Мъж шокира клиенти на дюнерджийница с 40-сантиметров нож!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
10:50 / 29.08.2017
1064
Истински екшън се е разиграл снощи в "Тракия" до търговски център "Форум", научи Plovdiv24.bg. Ето какво разказва очевидец на случката: "На "Алекса" хванаха психопат с 40-сантиметров някакъв нереален нож, Индиана Джонс, няма такъв. Изсипаха се 5 куки около тоя и му викат "Хвърли ножа!" и тоя хвърли огромен нож, някакъв с шипове, супер брутален, изтръпнах. Не знам дали е Рамбо, ама си беше чисто побъркан и го криеше зад него. На два метра от изрода стои жена, яде и направо щеше да умри от страх".

От пресцентъра на пловдивската полиция потвърдиха за инцидента. Сигналът за него е получен около 22,30 часа. Служители на Пето районно са се отзовали веднага и са задържали 30-годишен мъж, който не е бил агресивен, не е заплашвал никого и е бил с психични проблеми. Отведен е в полицейското управление, а по-късно е прибран от близките си. Ножът е иззет.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).