Мъж смля от бой продавач, ощипал съпругата му

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
08:41 / 27.08.2018
1936
Условна присъда от 3 месеца наложиха пловдивските магистрати на мъж, който нанесъл побой над магазинер и му счупил два пръста на ръката. Причината за насилието била, че служителят ощипал по рамото съпругата на бияча. Инцидентът станал на 3 декември 2016 г. в търговски обект в Пловдив. Клиентката Таня Атанасова започнала да мести кашони, за да си избере по-хубави ябълки. Иван Костов, който отговарял за сортирането на плодовете и зеленчуците, й направил забележка, че това не е разрешено. "Избирайте си от най-горната щайга", заявил й продавачът.

Двамата влезли в пререкание и Костов я ощипал по рамото. Разгневената жена поискала да разговаря с управителката на магазина. Тя също й обяснила, че няма практика клиентите да разбъркват стоката. Атанасова платила и излязла възмутена. На входа се срещнала със съпруга си Кирил Атанасов и му разказала за случката. Той се вбесил и се насочил към Костов, който в това време седял на стол пред магазина.

"Защо си пипал жена ми?", попитал го Атанасов, но не получил отговор. Тогава мъжът ритнал по краката служителя и му забил кроше в главата. Хванал го за дрехите, изправил го и го завлякъл до близка маса, където продължил да го удря. Костов вдигнал ръце, за да се предпази и усетил силна болка. Впоследствие се оказало, че е получил фрактури на два пръста. Самият той твърди, че не е докосвал Атанасова. Нейният мъж пък отрича да е упражнил физическо насилие. Съдебно-медицинската експертиза обаче описва получените травми. Според съда Атанасов е можел да предвиди последствията от действията си, които биха били по-тежки, ако очевидци не са прекратили побоя, пише "24 часа".

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).