Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мъжка проститутка си получи заслуженото!
Автор: Георги Василев 08:56 / 02.06.2020Коментари (32)1780
©
Мъж, който предлагал сексуални услуги в района на Централна гара в Пловдив, получи наказание от съда, предаде репортер на Plovdiv24.bg. До развръзката се стигна, след като в продължение на две години мъжът на няколко пъти попада във Второ районно заради неморалните си действия, за които се разминавал с предупредителни протоколи.

За първи път той бил спипан от дългата ръка на закона на 20 януари 2018 година. Тогава се провеждала специализирана полицейска операция в Пловдив. При обход на района полицейски служител видял мъжа, двамата поговорили и подсъдимият признал, че извършва сексуални услуги и срещу това получава възнаграждение. Затова получил протокол за предупреждение по реда, предвиден в ЗМВР.

На 6 юли 2018 г., други двама служители на реда от Второ РУ обикаляли района в патрулен автомобил. Те забелязали нарушителя – той им бил познат, тъй като многократно го били виждали да отправя недвусмислени подканящи жестове спрямо преминаващите водачи на автомобили и минаващите пешеходци. Последвала беседа, която отново завършила с предупредителен протокол.

През нощта срещу 25 януари 2019 г. при извършване на обход на бул. "Христо Ботев" друг униформен установил обвиняемия. Последният обяснил при проведения разговор, че бил излязъл в района, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане. Резултатът бил поредният предупредителен протокол.

На 3 април 2019 г. същият униформен отново участвал в провеждането на специализирана полицейска операция. При извършен от него обход в района до Стоматологичния факултет той отново установил обвиняемия, който заявил, че е пристигнал от гр. Перущица, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане. Посочил и конкретна тарифа в зависимост от вида на сексуалната услуга, която е поискана от него. За пореден път му бил съставен протокол за предупреждение.

На 26 септември 2019 г. обвиняемият бил задържан в сградата на Второ РУ, като при извършения му личен обиск сред вещите му били намерени сутиен, перука, 5 презерватива, гримове и други вещи.

На 8 декември 2019 г. обвиняемият получил пореден протокол за предупреждение, с предписание да не извършва действия противни на добрите нрави, като проституира в района на Централна ЖП гара гр. Пловдив.

На 19 февруари 2020 г. дежурният по управление във Второ РУ извършвал обход в района на Централна ЖП гара Пловдив. Обвиняемият отново бил установен и бил отведен в сградата на управлението. Там обяснил, че от години пътува от Перущица до Пловдив, за да предлага сексуални услуги срещу заплащане, като му разяснил и подробности относно цените на така предлаганите услуги.

Предвид така установеното, мъжът бил привлечен в качеството на обвиняем, с нарочно постановление. Била изискана справка от НАП, от която станало видно, че спрямо мъжът няма данни за регистрация на трудови договори в периода 20.01.2018г. - 04.04.2019г., същият няма регистрации като едноличен търговец и няма участия в дружества. Към 12.12.2019г. същият не е получавал парични обезщетения и помощи от държавното обществено осигуряване, не е получавал обезщетение за безработица, не е пенсионер и не е депозирал заявление за пенсия.

Мъжът бил даден на съд. Според Наказателния кодекс, пълнолетно работоспособно лице, което продължително време не се занимава с общественополезен труд, като получава нетрудови доходи по непозволен или неморален начин, се наказва с лишаване от свобода до две години или с пробация.

Доказателствата по делото сочели за извърено престъпление, но магистратите решили да освободят мъжа от наказателна отговорност и да му наложат само глоба, тъй като до този момент не бил осъждан или освобождаван от наказателна отговорност. Тъй като пред съда мъжът проявил критичност към извършеното и изразил пълна готовност да промени поведението си, глобата е в минимален размер – 1000 лева. Решението подлежи на обжалване.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е той повече няма да ходи там ще смени местото
0
 
 
Кво му е бе.. хахах нищо му няма да погледнат всичките женски на околовръстното
0
 
 
е*ахти дългата ръка на закона не е крал или убивал като някой
0
 
 
Снясането е в пъти по сигорно защото и полицаите са без дъни ями
0
 
 
И кво, проституцията е женска работа?🤷🏻‍♂️
0
 
 
Ти да видиш..... Голяма новина ще да е това....
0
 
 
Наркомани като убиха милен цветков за тях няма присида ама те имат пари за богатаси няма закони скапана даржава
0
 
 
За кокошка няма прошка,за милиони няма закони.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: