НАП запечата аквапарка на Тумпалов в Равадиново

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
13:28 / 27.08.2018
2801
Аквапаркът край замъка в Равадиново е запечатан от НАП по-рано днес. Информацията е потвърдена от Христо Узунов от пресцентъра на приходната агенция. Причина за затварянето на обекта е неиздаването на касови бележки.

Обектът бил наблюдаван от инспекторите от дълго време, защото получавали множество сигнали. Пратени са т.нар. "тайни клиенти“, които са установили, че не се издава касов бон. . "Нарушенията са констатирани от наши проверяващи и обектът ще бъде затворен“, коментират от НАП.

Аквапаркът, който шокира с необичайния си външен вид, е собственост на фирма "Пик Груп" ЕООД - на сина на Тумпалов - Костадин Георгиев Тумпалов. Проектът бе финансиран с кредит от 10 млн.лева от Българо-американска кредитна банка и собствени средства на Тумпалов и бе афиширан като един от най-големите подобни обекти на Балканите. 

Това е първото лято, в което аквапаркът работи и още в началните месеци нарушава данъчното законодателство на Републиката.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).