НССЗ с изнесена приемна в Аксаково

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:13 / 09.01.2016
795
Национална служба за съвети в земеделието (НССЗ) ще организира изнесена приемна в Аксаково, област Варна. Приемната ще се осъществи в Общинската служба по земеделие в града от 13:30 до 15:30 ч. на 12 януари 2016 г. 

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата. През следващите три месеца ще бъдат проведени още общо 7 приемни в областта в населените места: Вълчи дол, Ветрино, Аврен, Дългопол, Долни чифлик, Суворово и Провадия.

НССЗ ще проведе над 360 изнесени приемни в цялата страна през следващите три месеца. През януари ще се проведат 64 приемни в 17 области на страната, а през февруари 162, през март приемните ще са 136.

По време на изнесените приемни земеделските производители могат да получат на място актуална информация и съвети в областта на земеделието и развитието на селските райони включително и за възможностите за финансиране по Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 г., схемите за директни плащания и националните схеми за подпомагане. 

Целта на приемните е да се разшири и улесни достъпа на земеделските производители до консултантските услуги на службата.

Информация за провеждането на изнесени приемни, както другите консултантски и информационни дейности на НССЗ може да намерите на интернет страницата на службата в рубрика "Обучения и информационни дейности".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. Владимир Зиновиев: Ще дойде момент, в който да следим цената...
Българин създаде приложение, което ще сложи край на преписването ...
Хванаха репортер от предаването на "На кафе" да шофира пияна
Морската вода е чиста, трима министри я инспектираха
Командирът на въздушната линейка: Полетът е преминал без сътресен...
Ново земетресение люшна Югозападна България


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).