Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
На 2 март: Лъвовете трябва да са търпеливи, а Стрелците предпазливи
Автор: Екип Varna24.bg 07:44 / 02.03.2020Коментари (0)1257
©
Дневен хороскоп за днес, 2 март 2020 г., от Светлана Тилкова - Алена:

ОВЕН

Срещнете се с делови партньори, за да обсъдите бъдещите си финансови ходове. Денят ви обещава успех, ако сте разумни и не инвестирате в губещ проект. Притеснени сте и се надявате да поговорите с ваш приятел, за да ви олекне. Ваши близки ви искат отново пари назаем, който може и да не ви върнат. Ако имате спешни служебни задачи, обяснете на интимния си партньор причините за закъснението си, за да си спестите прояви на ревност. Сексът със сигурност ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас спомен за невероятно изживяване.

ТЕЛЕЦ 

Всички дейности изискващи въображение и творчески подход, а такъв можете да приложите във всяка професионална сфера, ви носят успех. Обърнете внимание на деловите предложения. Успех ще си гарантирате и ако сте гъвкави и приспособими. Справяте се успешно със служебните си задължения. Не проявявайте щедрост без причина. Изпълнени сте с желание да сте обичани, но дали ще е така, зависи и от вас, скъпи жени. За съжаление не сте доказали на интимния си партньор, че споделяте чувствата му. Ако имате желание да си доставите сексуални удоволствия, но интимния ви партньор не е готов за това, съобразете се с желанието му.

БЛИЗНАЦИ

Разрешете наболелите проблеми на вашето работното място, след като колегите ви не успяват. Ще заслужите уважение, а и ще се справите със служебните си задължения. Не е изключено да осъществите отдавнашна мечта и да постигнете желания успех. Не правете прибързани изводи, ако не сте уверени в правотата си. Трудно ще намерите пътя към сърцата на любимите си хора, заради предизвикан от вас конфликт, заради съмненията ви в изневяра. Забравете за сексуалните удоволствия, които отдалечихте сами. Ще ви трябва време и много усилия, за да се сближите отново.

РАК

На работното място се задълбочете в задълженията си. Тези от вас, които се занимават с търговия, да обмислят сключване на финансови сделки, да бъдат предпазливи, ако искат да спечелят. Разочаровани сте от ваши близки, които са споделили лична информация и са ви наранили. Забравете за тези хора. Не ви съветвам да водите разговори с роднините си и да изяснявате отношения. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ако вечерта си позволите сексуална близост, сами ще си бъдете виновни за проблемите.

ЛЪВ

Проведете деловите разговори, от които зависи бъдещото ви професионално развитие. Обмисляйте добре предложенията и не бързайте да се съгласявате с тях, ако ви притесняват. Не разчитайте на късмета си, ако искате да постигнете целите си и да изживеете поредната си професионална победа. Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да принудят към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка. Опитите на ваши роднини да се отдадете на сексуални преживявания с избран от тях партньор трябва да избегнете на всяка цена.

ДЕВА

Не действайте под влияние на емоцията, каквото и да се случва около вас. Наложете си спокойствие и обмисляйте задълбочено всичко, което имате намерение да предприемете. Не се бавете, а се възползвайте от предложенията за нови професионални изяви изпречили се на пътя ви. Предпазвайте се от разправии. Няма да ви липсват семейни проблеми, свързани с нежеланието ви да задоволите прищявка на интимния си партньор. Сексът няма да ви достави удоволствие, защото е средство за изнудване. Не го допускайте.

ВЕЗНИ

Разчитайте на себе си и не се доверявайте на вашите колеги, за да постигнете мечтите си и да осъществите плановете си на работното място. Не губете време в очакване. Ще си създадете ненужни проблеми. По-добре се откажете от деловите си пътувания и завършете служебните си задачи. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Постарайте се да сте мили с любимите си хора. Вечерта се отдайте на незабравими сексуални удоволствия. Сексът ще ви зареди със сили.

СКОРПИОН

Не се опитвайте да прехвърляте задълженията си на вашите колеги, защото ще се окаже, че са ви лишили от приходите ви, като са се заели и с вашата работа, а да сте губещи до 10 март, заради ретроградния Меркурий не си струва. От деловите предложения извлечете максимална полза. Ако имате намерение да сменяте работното си място или сферата на дейност, не го обсъждайте в този ден. Несемейните жени да очакват романтична среща. Чувствата на семейните са споделени. Нямате причина, мили жени, да недоволствате и да обвинявате партньора си, че не ви обръща внимание.

СТРЕЛЕЦ

Поставете ново начало, което днес ви позволява да се издигнете на ново обществено и професионално стъпало, ако това е вашата цел. На работното място се справяте добре, ако сте съсредоточени и не пилеете времето си в безполезни разговори. Дразни ви намесата на вашите колеги, които искат да ви помогнат. Денят ви дарява шанс за среща с подходящия партньор, ако не сте семейни. Въпреки това проявете предпазливост и си дайте време, за да се убедите, че не грешите в преценката си особено ако сте се влюбили неочаквано.

КОЗИРОГ

Опитите ви да привлечете вниманието на околните като споделите за ваши проблеми са безсмислени. Свикнали са сами да се справяте и с вашите и с техните трудности. Срещнете се с деловите си партньори и обсъдете финансовите си ходове. Служебните разговори са успешни. Денят е благоприятен и за допълнителна работа. Бъдете решителни и поставете исканията си. Възможно е, ако не сте семейни да срещнете подходящ партньор. Денят е идеален за встъпване в брак за тези, които вече го имат до себе си. Ако сте семейни или обвързани в сериозни отношения, не се впускайте в нова сексуална връзка.

ВОДОЛЕЙ

Целият ден е успешен за вас, дори и ако се опитват да ви вредят и да ви пречат. Не се впечатлявайте от интригите на ваши близки. Очаквайте предложение за делово пътуване. Ако прецените, че ще ви натовари го откажете, дори и ако успехът който ще пожънете си заслужава да го осъществите. Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство, дори и човекът до вас да не отговаря на идеалът ви. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

РИБИ

Възможни са проблеми и заради грешки, които сте допуснали преди време на работното място. Пътуванията зад граница са нежелателни. Днес сте прекалено обвързани с притесненията си. Тревогите ви са неоснователни, но могат да провалят вашите планове. Не се опитвайте да правите непоискано добро, защото няма да оценят помощта ви. Пазете се от проблеми в личния живот. Не проявявайте ревността си, особено ако вие самите сте прегрешили. От една страна сте влюбени, от друга – изпитвате страх да не бъдете обсебени или пък наранени в интимните мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Кабинетът "Денков - Габриел"
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: