Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Началото на седмицата носи проблеми за представителите на някои зодии
Автор: Екип Varna24.bg 08:31 / 12.08.2019Коментари (0)1237
©
Хороскоп за днес, 12 август:

Овен 

Днес ще Ви се прииска малко да си поиграете със своя любим човек - нещо като котка с мишка - радостно забавление с жертвата, само че с щастлив край. Но дали това ще се хареса на Вашия самодоволен и самостоятелен партньор? Да се надяваме, че готвената роля ще му хареса, а иначе скандалът е неизбежен! 

Телец

Макар че като цяло днешния ден не е лош, Телците ще бъдат обхванати от важни мисли. Представителите на знака са уверени, че не ги дооценяват и се опитват да получат справедливост, но това няма да доведе до нищо добро. Възможни са конфликти с хората, мнението на които до скоро е било истина от последна инстанция. Доста силно ще бъде желанието да промените своя живот. Днес много Телци са готови за екстравагантни и даже шокиращи постъпки. Но все-пак дайте думата на здравия разум. Особено полезен той ще бъде към вечерта.

Близнаци

Каквото и да се случи днес помежду ви, то само повече ще Ви сближи. А това значи, че всякакви неприятности и препятствия в живота не могат да Ви изплашат, щом сте заедно. Нали помните: лесно се чупи една пръчка, но съвсем не така стоят нещата с цяла връзка. Това е валидно и за този ден... 

Рак

За дълго ще запомните Вие и Вашия любим човек този ден, защото точно днес ще се случи нещо много важно и значимо за Вашия тандем. С какъв знак ще бъде това "много" - плюс или минус, времето ще покаже. Такива неща не се разбират от един път. Пък и време имате предостатъчно.

Лъв

Неотдавна са Ви се струпали толкова много допълнителни задължения, и то не от най-леките. Помните ли чувството, че никога няма да може да се справите с това бреме? Погледнете ситуацията сега! Впечатлението е, че сте се занимавали с подобни неща цял живот. Много ще е приятно да се радвате на поредния си успех и да се убеждавате в новите си умения. Но преди да се хванете със следващата сложна задача, отдъхнете си малко, и прекарайте времето си с човек, който Ви е приятен и е важен за Вас. Отпразнувайте както трябва това, че животът Ви е прекрасен и ще става още по-хубав!

Дева

Потресаващ ден за екстремални развлечения заедно с любимия човек. Почти нищо не рискувате – най-много да си одерете коленете. Но пък удоволствията, които ще получите са море, а и съвместно преодолените трудности сближават.

Везни

Така Ви се иска да споделите с приятелката всичко онова, което става между Вас и Вашия любим човек! Но преди да започнете разказа си, помислете дали това няма да стане повод за недоволство от страна на Вашия любим човек? Не на всеки е приятно да се изнасят на показ различни страни на личния му живот пред чужди хора. 

Скорпион

Внимателно подбирайте партньорите си. Сред тях може да се окажат хора, които са в състояние да Ви навредят. Оставете настрана професионалните и личните амбиции през този ден. Не бихте могли да ги удовлетворите и затова не се отчайвайте, ако нещо не се получи така, както сте го очаквали. Вие просто вършете своето. Възможно е обостряне на отношенията в работния колектив или в семейната среда, като нещата може да достигнат критична точка. Не забравяйте, че справедливостта и уважението към закона в този момент са за предпочитане пред боя без правила. Бъдете внимателни, за да не би (ако се стигне до битка), в разгара на битката да издадете своите тайни. 

Стрелец

Този ден трябва да прекарате сред природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо подобно! Достатъчно е в тази горещина дори само да се подържите един друг малко за ръка...Това наистина при всички положения може да си позволите.

Козирог

Днес ще Ви бъде тъжно и самотно, независимо от постоянното присъствие на Вашия любим човек до Вас, мислено или физически. При всички случаи той не може да облекчи Вашата душевна болка, особено ако и сами не решите да му помогнете по някакъв начин.  

Водолей

Трябва да сте готови да вземете сложно решение. Дошло е време да се откажете от старите си планове и връзки, и да започнете нов етап в своя делови и личен живот. Може да Ви се стори, че никой не Ви подкрепя и не Ви одобрява, но това съвсем не е така. Съюзници имате, но те не бързат да заявят за себе си. Възможни са проблеми в общуването с роднините, на които Вашето поведение ще се стори твърде смело и почти предизвикателно. Намерете време да обясните, какво и защо правите, преди да сте стигнали до сериозен конфликт, който ще е трудно да бъде разрешен.

Риби

Решили сте, че вместо да бъдете водени, повече Ви подхожда ролята на лидер. Това не е лошо. Спорно е, дали Вашата аудитория ще се съгласи с това, а да не говорим, че тези, които са под Ваше подчинение, ще бъдат изумени и потресени от Вашите лидерски навици. Това, че ръководите тихичко, съвсем не значи, че методът Ви е погрешен или по-малко ефективен.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: