Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Национални дни на кариерата 2021" ще стартира онлайн с над 40 топ работодатели, търсещи кадри в кризата
Автор: Пламена Николова 12:39 / 05.04.2021Коментари (0)1270
©
Стартът на юбилейното 20-о издание на най-мащабното изложение за търсене и предлагане на работа у нас ще бъде даден на 8 април в 11:00 часа на платформа №1 в света за кариерни събития – Brazen Technologies. Форумът ще бъде официално открит от Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация на Столична община и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger.

Желание за участие в събитието вече са заявили 42 фирми, опериращи във всички бизнес сектори, както и две агенции, предлагащи кариерни възможности в Австрия. Интервютата със  специалистите по подбор ще са възможни до 17:00 часа на 8 април, като кандидатите сами ще избират с кои работодатели да разговарят и от кое място (и точка на света) да се включат във виртуалния ден на "Национални дни на кариерата 2021“. По време на събитието е предвидена и конферентна част с интересни и полезни презентации на изложители.

Участието за търсещите работа е напълно безплатно. Необходима е единствено предварителна регистрация.

Как да намерите работа на платформа №1 в света за кариерни форуми?

Ако сте били на онлайн изложение, организирано от JobTiger и друг път, значи сте наясно, че фирмите-изложители са разположени във виртуални щандове, които можете да достъпите с един клик и да разгледате публикуваната информация от съответната компания. Ако харесате обявените от нея свободни позиции, можете да подадете заявка за чат с представителите й. Чатовете са с продължителност до 10 минути, като отскоро има и възможност размяната на текстови съобщения да прерасне (по желание на събеседниците) в аудио или видео разговор.

Освен с нещата, които съумеете да разкажете за себе си в определените минути, специалистите по подбор ще добият впечатление за вас и от представянето, което сте публикували в профила си (създава се при регистрацията за събитието) и от каченото от вас СV. Имате опция да сложите и линкове към профил в LinkedIn или ваш сайт. На база на подадената от вас информация, HR специалистите ще могат да се запознаят с качествата и опита ви още преди деня на събитието и евентуално да ви насрочат и те среща. Отскоро в платформата на Brazen Technologies съществува и опцията за съставяне на график за разговори, чиито инициатори са работодателите.

Какво не е необходимо да правите на виртуалното издание на "Национални дни на кариерата 2021“?

* Не трябва да пътувате до определено място – вие избирате от къде да се включите в надпреварата за работа или стаж;

* Не трябва да се страхувате от заразяване с коронавирус и няма да ви се налага да носите предпазна маска, да спазвате дистанция и час по час да се дезинфекцирате;

* Не трябва да се притеснявате от контакта очи в очи (ако не се чувствате уютно в присъствието на непознати хора, можете да изберете опция за чат със специалистите по подбор);

* Не трябва да пропускате презентациите на изложителите! Засега такива са заявени от Kaufland (темата е "Перфектният кандидат в новата реалност“), от TELUS International Europe (най-големия работодател в BPO сектора у нас) и от Международната награда на херцога на Единбург в България с "Готови за света“.

 

20-ите "Национални дни на кариерата“ започват виртуално на 8 април, но това е само началото! През май предстоят и традиционните за форума срещи на живо, организирани в различни академични градове в страната.

Ако искате да знаете повече за най-мащабното кариерно събитие у нас, посетете сайта му: https://national.careerdays.bg или се свържете с организаторите на: events@jobtiger.bg

20-ото юбилейно издание на "Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.

Партньори на форума са Столична община, направление "Дигитализация, иновации и икономическо развитие“- Иновативна София, Агенция по заетостта, Община Варна, Община Велико Търново, Община Габрово, Община Свищов, Технически университет - Габрово,  Стопанска академия "Димитър А. Ценов", Русенски университет "Ангел Кънчев", Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий", Национална комисия за борба с трафика на хора, Областна администрация – Габрово и Областна администрация – Пловдив, Тракия Икономическа Зона.

 

 

 

https://www.jobtiger.bg/press/natsionalni-dni-na-karierata-2021-shte-startira-onlayn-s-nad-40-top-rabotodateli-tarseshti-kadri-v-720-2








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: