Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Национални дни на кариерата 2021" започва виртуално
Автор: Пламена Николова 13:19 / 26.03.2021Коментари (0)1095
©
20-ото издание на най-големия кариерен форум у нас "Национални дни на кариерата 2021“ започва виртуално с много нови възможности за търсещите и предлагащите стаж и работа. 

На 8 април от 11:00 часа Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация на Столична община и Светлозар Петров, управител на HR компания и кариерен сайт JobTiger ще открият официално 20-ото юбилейно издание на "Национални дни на кариерата“. 

Тазгодишният форум стартира с онлайн ден, който ще продължи до 17:00 часа на платформата Brazen Technologies (обявена за №1 в света за кариерни събития). Десетки водещи фирми от разнообразни отрасли вече са заявили желанието си да намерят именно на 8 април своите бъдещи служители и стажанти. Участието за търсещи работа е безплатно и 100% безопасно в условията на пандемия. Необходимо е само устройство, свързано с интернет и предварителна регистрация, която можете да направите в няколко лесни стъпки ТУК

Онлайн форумите, година след началото на пандемията, логично, трупат популярност, заради това че осигуряват 100% безопасни срещи с неограничено количество хора, при това без нужда от маски, дистанция и постоянно дезинфекциране. Това обаче е само едно от предимствата на онлайн събитията за търсене и предлагане на работа.

Само виртуално можете:

Не просто да изберете с представителите на кои работодатели да се срещнете, но и да качите в профила си свое кратко представяне и СV. Така, специалистите по подбор ще се запознаят предварително с качествата и уменията ви и е възможно и те да ви насрочат среща.

Ново! Вече има функционалност за създаване на удобен график за срещите, които специалистите по подбор ще инициират с харесаните от тях студенти и млади специалисти!

Да изберете как да протече разговорът ви със специалистите по подбор – в чат, под формата на аудио разговор или чрез видео връзка;

Да изберете мястото, от което да посетите форума – не е нужно да пътувате, за да стигнете до щандовете на изложителите. Може да разговаряте с тях от другия край на света или пък от дивана в хола си;

Да се редите на повече от една опашки пред щандовете на изложителите и в същото време да водите разговор със специалисти по подбор или да слушате полезни лекции и да задавате въпроси в специален дискусионен панел.

Ново! "Перфектният кандидат в новата реалност“ е названието на презентацията на Мила Вълкова, старши мениджър "Подбор и работодателска марка“ в Kaufland България, която също ще можете да достъпите безплатно;

Да водите успоредно два или повече чата с представители на различни компании.

JobTiger е не само най-старият организатор на кариерни форуми у нас, но и пионер в провеждането на виртуални кариерни събития в България. За 20 години "Национални дни на кариерата“ са дали възможност на над 47 хиляди младежи и студенти да започнат кариера във водеща компания. Миналата година форумът се случи по безпрецедентен начин – в изцяло онлайн формат –  само десетина дни след обявяването на първия локдаун у нас. Макар и организирани по спешност в извънредна ситуация, "Национални дни на кариерата 2020“ срещна виртуално представителите на 110 компании от цялата стана с 5217 кандидата в рамките само на три дни. Успешното провеждане на форума и бързата и адекватна реакция на организаторите бяха отличени с няколко престижни награди: Наградата за HR консултантски проект/инструмент на годината на Годишните награди на Българска асоциация за управление на хора; първо място в категория "Иновации в криза“ на Годишните награди на b2b Мedia  и трето място в категория "Кризисни комуникации“ от наградите PR Приз на БДВО.

За да има наистина пълноценен контакт и ползотворни срещи между търсещи и предлагащи работа, "Национални дни на кариерата 2021“ няма да е само във виртуален формат. Събитията на живо в различни градове на страната са предвидени за месец май.

Повече подробности за програмата на форума, можете да откриете на www.national.careerdays.bg

20-ото юбилейно издание на "Национални дни на кариерата“ се организира от компанията за комплексни HR услуги - JobTiger.

 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: