Надарен мачо отмъкна пари от две зажаднели за любов дами

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
08:41 / 28.08.2019
1946
32-годишен софиянец, предлагащ платена любов, ограби две свои клиентки, научи лупа.бг от криминалист в Първо РПУ.

Жиголото Ивайло Х. с две криминални регистрации за кражби на автомобили и побой не изневери на природата си и замъкна с пари две зажаднели за любов дами.

Платеният мачо от кв. "Редута" набирал клиентела с предизвикателни снимки в сайтове за платена любов. Понеже бил доста надарен и с привлекателна външност, наследство от дългите години тренировки по бокс, мачото станал доста популярен.

Дамите му налитали и заради ниските цени – пълно обслужване в спалнята на Ивайло коствало само 60 лева на час.

Сред петимните за ласки имало както прехвърлили 50-те "каки", така и млади момичета, търсещи разнообразие. Ивайло не подбирал, но категорично отказвал оферти от мъже, колкото и да го омайвали с неприлично големи финансови оферти.

Проблемите за любовчията започнали преди няколко седмици, когато след сеанс в малък хотел в покрайнините на София клиентката установила липсата на 200 лева от портмонето си. Дамата обаче не се посвенила от ситуацията и незабавно подала сигнал в полицията. Няколко дни по-късно същото сторила и втора мацка, родом от Враца, която, по време на командировка в София, решила да потърси услугите на жиголото.

Младежът предразположил клиентките с алкохол и качествена марихуана, преди да преминат към същинската част. След палавите игри обаче жените оставали с опоскани портмонета, обясни униформеният източник на Лупа.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Специалистът по право Димитър Стоянов: "Аз съм Кирил Петков и не ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен
Изтеглиха номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за съ...
Главчев: Имам доверие към всички министри в моя кабинет
Плугчиева: Има партиен асансьор, много е опасно
Любо Ганев: Хазартните компании подпомагат почти всеки спорт, тря...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).