Надхитри Генерала и Щаба, #УТОПАЦИЯ те предизвиква!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:56 / 22.04.2020
1107
Има едно място край Бургас, в което времето е спряло. Там карантина няма, няма болни, няма паника, няма и причина, поради която да го пропуснете. Отвлечете най-близките си и напълно съзнателно и отговорно избягайте натам по възможност. Комплекс UTOPIA FOREST се намира само на няколко километра от града, в местността “Отманли" и предлага нещо абсолютно уникално и извънредно!

Разгледайте пълната презентация на #УТОПАЦИЯ

Точно като за извънредно положение, можете да си наемете луксозна семейна вила и да се отдадете на #УТОПАЦИЯ - реалното бягство от паника, страх и зарази, забрани и глоби. Тук не само ще сте заобиколени от гора, но и морето ще ви буди сутрин. Плажът е на 2 мин., забавленията за децата са гарантирани, контактите ви ще са ограничени, а храната може да ви се приготвя и сервира по максимално безопасен начин.

Условието е единствено да бъдете здрави и решителни. Комплексът е чисто нов, а идеята за #УТОПАЦИЯ хрумва на собствениците, които живеят там от месец, заедно със семействата и децата си. Ако следите Facebook страницата им, можете да видите всекидневните забавления и качество на живот, като в истинска горска приказка, което можете да имате и вие, докато трае карантината за COVID-19.

Отделете си време за много спорт на открито, разходки в гората, чист въздух, кино вечери, вкусна храна и изолация от всичко, което ви дразни. Презаредете батериите още сега и наемете една от 6-те луксозни вили в комплекса, защото това обещава да е като приключение за цял живот!

Изгледайте забавното видео за #УТОПАЦИЯ


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Удрят по джоба на шофьорите с драстично увеличение на годишните т...
Поредна фишинг измама: Хакерите са все по-изобретателни, как да с...
Удариха ни по джоба, дюнерът поскъпна
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Проф. Костадин Ангелов към ПП: Питайте си вашите хора, защо подпи...
БАБХ: Най-честото нарушение в магазините преди Великден е неясен ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).