Нагъл рекетьор от фирма за бързи кредити смаза от бой баща и син

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:50 / 29.06.2017
1458
В резултат на бързите оперативно-издирвателни действия, предприети от служители на отдел "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас със съдействието на Първо Районно управление - Бургас, Районни управления - Карнобат и Сунгурларе е задържан криминално проявения Д.П., 26 годишен от Козлодуй, съобщават от полицията.

На 28.06.т.г. около 10.30 ч. в Централна градска част той отправял закани и заплахи спрямо 38 годишен бургазлия, който взел на заем от фирма за бързи кредити сумата от 300 лв., но не погасил изцяло задълженията си.

Малко по-късно около 13.00 ч., придвижвайки се с л.а. «Тойота Ярис», със софийска регистрация, собственост на частна колекторска фирма от София, Д.П. отишъл в дома на 40 годишен мъж от с. Вълчин, общ. Сунгурларе, като му нанесъл побой, от който пострадал и 17 годишният му син.

Преди осъществяване на побоя Д.П. се представил за служител на фирма за бързи кредити, като приканил пострадалия да погаси задължението си. Потърпевшите с разкъсно-контузни рани по телата, са получили медицинско освидетелстване. Установени са свидетели - очевидци, които предстои да бъдат разпитани. Извършено е разпознаване.

Д.П. е задържан за срок от 24 часа с полицейска заповед, като срещу него са образувани две досъдебни производства по описа на Първо Районно управление - Бургас и Районно управление - Сунгурларе.

Работата по цялостно изясняване на престъпната дейност на Д.П. продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).