Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Най-добрият градски СПА хотел на България с горещи оферти
Автор: Екип Varna24.bg 09:30 / 09.05.2019Коментари (0)2110
След дългите и празнични почивни дни се задава най-дългоочакваният любим на всички сезон за годината, а именно лятото. Това е сезонът, в който прекарваме повече време навън, пътуваме и се наслаждаваме на споделени мигове с приятели и близки.

Изключително горещи са и офертите на известен СПА хотел край Пловдив. Парк и СПА Хотел Марково, горд носител на наградата "Най-добър градски СПА хотел на България за 2018 г.“ според Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА), отново събира на едно място доброто настроение, лукса, вкусната храна и пълноценния отдих сред природата.

За да бъде още по-привлекателен за своите гости, комплексът, намиращ се само на 2 км от град Пловдив, предлага нови, неустоими промоционални пакети за делнични дни и уикенд бягство сред природата.

Промоционалният уикенд пакет включва настаняване за 2 нощувки – петък и събота с включени закуски, музикална програма в ресторант Belle Vue всяка събота, детски кът с висококвалифицирани аниматори, ползване на нов луксозен вътрешен басейн, който поддържа постоянна температура минимум 31°C, както и външен басейн.

Освен всички удобства гостите на комплекса ще имат възможността да се насладят и на невероятно изживяване в СПА центъра, който включва: парна баня, инфраред сауна, финландска сауна, джакузи, студена стая, релакс зона и фитнес с висококачествени уреди.

Направете своята резервирация сега, за две нощувки петък и събота и използвайте 10% отстъпка! Валидността на промоционалната оферта е до 31.07.2019 г.

Разгледайте промо офертата ТУК.

Панорамно разположен в подножието на Родопа планина, четиризвездният Парк и СПА Хотел Марково предлага възможността за романтична вечеря със среднощно красива внушителна гледка към Европейската столица на културата - Пловдив. Само на 2 км от големия град, хитовият хотел, който бе удостоен с признание от Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация (БХРА) за "Най-добър градски СПА Хотел за 2018 г.“, неспирно продължава да инвестира средства в нова и подобрена инфрастуктура. Park & SPA Hotel Markovo Ви очаква с още повече изключителни удобства. Към 79-те просторни стаи, всяка, оборудвана с климатик, LED телевизор, минибар и безплатен Wi-Fi, ви очакват нови 23 двойни стаи Делукс, 4 студиа и 4 луксозни апартамента, от които единият е двуспален ВИП апартамент.

За тези от Вас, които плануват своята почивка през делничните дни, Парк и СПА Хотел Марково е подготвил изключително атрактивен промоционален пакет!

Промоционалният пакет включва настананяване от неделя до четвъртък за минимум 2 нощувки с включена закуса, безплатен детски кът с висококвалифицирани аниматори, ползване на напълно реновиран вътрешен басейн с постоянна температура на водата минимум 31°C, както и външен басейн. За още по-голям комфорт, комплексът предоставя на своите гости модерен СПА център с парна баня, инфраред сауна, финландска сауна, джакузи, студена стая, релакс зона и фитнес с висококачествени уреди

Побързайте да направите своята резервация сега за 2 или повече нощувки и използвайте 15% отстъпка! Валидността на промоционалната оферта е до 31.07.2019 г.

Разгледайте промо офертата ТУК.

В бляскаво-екстравагантния панорамен ресторант Belle Vue вкусната храна е гарантирана! Ще имате възможността да се насладите на различни вариации от уникални вкусове, приготвени с много любов от висококвалифицирани майстор-готвачи. А защо не просто да релаксирате с любимото си автентично питие в ръка, очаровани от светлините на нощен Пловдив.

Park & SPA Hotel Markovo е помислил за пълноценното време и на най-малките гости на хотела. В специално разработеният, напълно обезопасен Детски кът, може да бъдете сигурни, че професионални аниматори ще пренесат децата в света на щури забавления с разнообразни игри и танци!
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: