Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Най-сладкият ден“ подслади с емоции празника на Варна
Автор: Пламена Николова 09:27 / 17.08.2020Коментари (0)2448
С много емоции, лакомства и забавления "Най-сладкият ден“ "подслади“ празника на Варна.  Мащабният детски и младежки културен форум, който се проведе на входа на Морската градина на 15 август, събра стотици талантливи деца на сцената под открито и още хиляди малчугани сред публиката, като за всички имаше изобилие от подаръци и вкусни изкушения.

Богата програма, изпъстрена с артистични изпълнения, съпътстващи работилници и събития, бяха подготвили организаторите на "Най-сладкият ден от рекламна агенция "Протема“ и Сдружение "Пресклуб Варна“.

Фиестата стартира в 10:00 часа с възпитаници на Студио Палас с ръководител Краси Янев и Балет Тинити с художествен ръководител Болеслава Тенева. Празникът продължи с Клуб по танци Стар Денс с ръководител Радостина Енчева, възпитаниците на музикалният педагог Атанаска Липчева, Брейк формация Крейзи Форс с ръководител Кирил Райчев. След тях на сцената излязоха възпитаници на ДГ Моряче, възпитаници на клуб Айкидо Доджо със сенсей Никола Григоров, мажоретен състав Стил денс с ръководител Силвия Петрова, Вокална формация Бънджи сингърс с ръководители Тома и Марианка Езекиеви, възпитаници на музикалния педагог Мила Маврова. В програмата се включиха още Балетно студио Звездна дъга с ръководител Елена  Бубновская1,

"Stars Academy" - Детска агенция за сценични  таланати,  модели,  манекени, танцьори, певци и актьори, Възпитаници на музикалния педагог Кремана Матева, възпитаници на музикалния педагог Радослава Димова, Вокална група Фреш с ръководител Наталия Пурик, възпитаници на ПМ СТУДИО с хореограф Поли Михайлова, Арт ЦЕНТЪР "Арлекин“.

Публиката "взриви“ изпълнението на гост-изпълнителите Атанас Кателиев и Мария Бурова.

Фиестата завърши вдъхновяващо за феновете на рока с изпълненията на младия китарист Калоян Гетов и рок-банда от ROCK SCHOOL.

Паралелно с програмата на сцената на "Най-сладкият ден“ вървеше съпътстващата програма на разнообразни детски работилници и школи.

За малчуганите от публиката Сдружение "Няма невъзможни неща“ бе подготвило работилница "Градинка в чашка“, младежко пространство Хамелеон – Велофреш допълни забавните атракции в зоната,  любителите на роботиката се обогатиха с демонстрациите на училището по роботика Робопартанс.

Децата на Варна сътвориха със своите ръчички, натопени в специални боички, традиционното "Пано на радостта“. Социално предприятие "Неща с душа“ ангажира вниманието на децата с игри с образователни материали.

Творчески работилници бяха подготвили от "Аngry Burds“ и детски център "Мама и аз“, а новият тренировъчен шах клуб "Леонардо“, към едноименното училище за самоподготовка, представи най-добрият майстор по шах за Североизточна България, който издирва и подготвя млади таланти и бъдещи шампиони.

По традиция за децата от публиката през целия ден бяха осигурени лакомства и много забавни игри с предметни награди. Тази година изненадата бе и игра за родители, с голяма награда осигурена от Вето-уреди за вграждане.

Приятели на "Най-сладкият ден“ и доброволците от младежките организации "PTPI The Dolphins“ и "Хамелеон“ презентираха пред деца от публиката социалния проект "С предпазен колан на задната седалка“. #БезОтпадъци. По забавен начин те показаха на малчуганите колко е важно да пазим природата чиста чрез разделно събиране на отпадъци.  

Организаторите изказват своята искрена благодарност за подкрепата на Община Варна и партньорството на Солвей Соди, Експрес Гаранцион, Хидрострой и жилищен комплекс "Лабиринт“, Вето – уреди за вграждане, Olympus, Екотой, Algida, Nestle, Aqua Bella, Пристанище Варна, Верига хипермаркети СБА, Булмак 2005, Сити Маркет, СБХАЛ "Проф. Темелков“ и много др.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: