Наказаха с пробация мъж, опитал да подкупи полицай с 30 лв.

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:23 / 03.04.2017
1018
Предаденият на съд по обвинителен акт на Окръжната прокуратура в Разград Алдин Сенков, който даде подкуп на полицейски служители, поиска днес делото срещу него да се гледа при условията на съкратено съдебно следствие. Състав на Разградския окръжен съд му наложи наказание "Пробация" за срок от 6 месеца, което включва пробационни мерки - регистрация по настоящ адрес два пъти седмично и срещи с пробационен служител.

На 19 март 2017 г. в Исперих управляваният от подсъдимия автомобил бил спрян за проверка от полицейски служител. Установено било, че Алдин шофирал без предпазен колан, а колата му не била проверена за техническа изправност на задължителен годишен преглед. Полицейският служител информирал водача, че ще му състави акт за установяване на административно нарушение. 

Подсъдимият започнал да го моли да не прави това и поискал да даде пари за почерпка. Пуснал сгъната банкнота от 20 лева в служебния автомобил. Полицейският служител видял, че в нея има и друга с номинал 10 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).