Намериха починало дете в асансьор в Кюстендил, било е с колелото си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:34 / 18.09.2018
1585
Десетгодишно дете е намерено починало снощи в Кюстендил, съобщи директорът на МБАЛ "Д-р Никола Василиев" в Кюстендил д-р Александър Величков, цитиран от БТА.

Момчето е било в асансьор в блок "3А" на квартал "Запад" в града. Лекарският екип, пристигнал на място, е установил смъртта на детето. Въпреки това, момчето е било транспортирано в болницата, където повече от час лекари са го интубирали, в опит да го върнат към живота. За съжаление усилията на лекарите са се оказали без резултат, каза д-р Величков.

Причините и обстоятелствата за смъртта на детето не са известни. Назначена е съдебно-медицинска експертиза, каза още директорът на здравното заведение.

От полицията в Кюстендил казаха, че няма данни за насилствена смърт. Екип на МВР е бил на местопроизшествието веднага след получения сигнал от болницата. От там допълниха, че детето не е живеело в блока, в който е намерено. То е било в асансьора с велосипеда си, каза Катя Табачка, говорител на ОД МВР.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).