Нападателят на полицаите опитал да избяга от психодиспансера

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:15 / 19.12.2018
1126
Опит да избяга от психодиспансера направи 25-годишният мъж, който рани трима полицаи при арест заради агресивно поведение в автобус.

След задържането му, Николай от Сливен направил опит за бягство от старозагорската болница. Той скочил от десетина метра височина, паднал на главата си и се наранил лошо.

Снощи 25-годишният студент по рехабилитация в Тракийския университет пътува в автобуса от София за родния Сливен. По неясни причини, Николай проявява агресия – чупи с чукче панорамното задно стъкло на автобуса и скача от него в движение.

Шофьорът отбива и се свързва с полицията. При задържането, младият мъж оказва съпротива – порязва  с нож двама от униформените, а третият получава нараняване в коляното при опит да избие оръжието от ръцете му.

25-годишният студент е откаран в болницата. На път към скенера, той прави опит да избяга –скача от козирка от десетина метра височина. В опит да го спаси, живота си рискува полицай, скачайки след него.

"Човекът, в опит да избяга от полицаите, които го пазят, скача и разбива с глава един от прозорците на нашето диагностично звено – скенера", обясни д-р Ирена Вълкова.

"Накратко казано, пациентът е в кома, в критично общо състояние, на апаратна вентилация и със сериозна опасност за живота", обясни и д-р Пламен Иванов.

Полицаят, който скача с него, е добре.

Източник: bTV

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).