Напрежението ескалира в "Арена Армеец", 7 души са били приети в болница

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
12:09 / 26.10.2015
2656
"Оставка" и "Убийци" скандират в "Арена Армеец" стотици председатели на Секционни избирателни комисии, които от снощи са затворени в залата, където се помещава ОИК-София.

Чували с бюлетини са разпръснати навсякъде по пода на залата, а напрежението ескалира.

Хаос и напрежение в столицата предизвика предаването на бюлетините. От сутринта започнаха да излизат информации за починала жена в зала "Арена Армеец". От ЦИК и МВР обаче отрекоха да има смъртен случай.

7 души от столичната зала "Арена Армеец" обаче са били откарани в болница от края на изборния ден до този момент. Сред тях са пациент с комоцио, мъж с нарушения на мозъчното кръвообръщение, мъж с остър апандисит, пациенти с епилепсия, с високо кръвно и мъж в колапс.

Това съобщиха от здравното министерство, откъдето също твърдят, че както при тях, така и в Центъра за спешна помощ няма информация за смъртни случаи.

В момента в сградата се намират около 5000 души, като спешните лекари продължават да оказват помощ на нуждаещите се.

Десислава Росенова, един от председателите в Секционна избирателна комисия на изборите, които в момента чакат реда си в зала "Арена "Армеец", сподели пред БГНЕС с какво се сблъскват всички членове и председатели на СИК при обработването на протоколите от местните избори:

"Трагедията тук е ужасна. Хората са изключително изнервени, даже имаше и сбивания. Има хора, които се опитват само да напуснат по някакъв начин, защото в европейска държава човек е ангажиран над 24 часа с труд и това е малко извън правилата".

Източник: Дарик


Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).