Напрежението в Септември ескалира, роми сред протестиращите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:46 / 02.02.2018
2150
Напрежението в Септември ескалира. Едни протестират, че кмета на общината е достоен човек и не трябва да бъде свалян от поста си, а други смятат, че той заслужава да бъде проверен от прокуратурата, предава Нова телевизия. 

Адвокат Николай Баташки, който е подал сигнал срещу кмета също бе в центъра на града: "Търсим истината. Питаме къде са парите. Този човек е заключен от прокуратурата, не от нас. Къде са милионите. Ние сме против модела "Рачев". Има злоупотреба с обществени поръчки за правене на улици", каза той, но бе освиркан и линчуван. 

"Не може да стопираме един деен кмет, не може 5 човека да го стопират", разкрещя се изведнъж мъж. Арнаудова огласи шокиращи данни за далаверите на кмета на Септември, на мушката са и други градоначалници! Хората, подали сигнал срещу кмета напуснаха протеста в центъра на града заради повишаващото се напрежение. Впечатление прави, че хората бяха излязли с огромни плакати. Сред демонстрантите имаше и много хора от ромски произход, но също така кметове от други населени места и общински съветници. 

"Не съм от общината, кметът на мен пари не ми е дал. Тук съм, защото искам да се върне, той работи с размах и виждаме как действа", разкри възрастна дама. Хората смятат, че вчерашната акция е била безкрайно показна и не е това начинът да бъде задържан кметът. Жена се разкрещя колко много е направил задържаният кмет, а хората изведнъж се разкрещяха в подкрепа на думите й.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).