Напук на пандемията, як купон в чалготека разтърси Бургас

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
12:55 / 07.11.2020
1607
За як купон и мощни кючеци без спазването на каквито и да е противоепидемични мерки и заповеди в бургаския бар "Харем", сигнализира жител на ж. к. "Меден рудник". 

"Това е безобразие, предвид забраната, която е ясна и е наложена за всички заведения. Този бар се тресеше от кючеци и чалгии, а дори някои от гостите му предаваха на живо в социалните мрежи доста след разрешеното време. Надявам се контролните органи да се самосезират. Крайно време е безотговорността на някои хора да бъде наказана".

От видеоклипа се вижда ясно, че разстоянието от 1,5 м въобще не се спазва, а читателят на Флагман твърди, че видеото е заснето много след обявения краен час за работно време на всички видове заведения.

"Въпреки мерките за безопасност можем да се забавляваме заедно! Нашият персонал ще ви очаква и ще поеме отговорността за спазване на всички мерки за сигурност и вашето добро прекарване!". Това гласи обявата за купона, а в нея дори е упоменато, че чалготеката ще работи до 00:00 часа, което също е в нарушение на заповедта на здравния министър.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).