Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
Ќародът срещу Ќинова
јвтор: ≈кип Varna24.bg 09:52 / 20.03.2017 оментари (11)935
©
 орнели€ Ќинова буквално подпали социалните мрежи с постинга си:†"ƒемокраци€та ни отне много". “ой има всички шансове да се нареди†до реплики като "“анковете да дойдат" и "Ѕрат€, не купувайте".

≈то част от първите коментари:

ƒаниел —милов: "ƒемокраци€та ни отне много..." -  орнели€ Ќинова. ќчевидно на н€кого е отнела и ума".

»вайло ƒичев: "Ќинова е назад с материала: "демокраци€та" се обругаваше през 90-те, сега е модно злото да идва от "либерализма".

—тефан “афров: "ƒемокраци€та ни отне всичко, но ни даде  орнели€, да не се оплакваме".

Ќиколай ћладенов: " орнели€ се подигра с поколени€ българи, дали живота си за свободна и демократична Ѕългари€. Ѕългари€, в ко€то нейната парти€ погреба свободата и демокраци€та за половин век. » после цинично каза, че вината € поема само с мезето. ÷иници! ѕосипи си главата с пепел,  орнели€! — пепелта на черквите, които взрив€вахте; с паметта на хил€дите, които избихте; с харти€та на парите, които печатахте, за плащаме хил€ди левове за хл€б.†

ѕосипи си главата с пепел и се разкай. »звини се и кажи, че си допуснала грешка. «ащото тази демокраци€ "дето ти е отнела много" е свещена и за не€ от ¬ъзраждането до днес хората живота са си давали!"

∆озефина »ванова: "... но ни даде свободата да мислим..." E, очевидно не всички се възползват от тази свобода. Ќ€кои хора, та и цели партии страдат от трайна идейна и изобщо мисловна констипаци€".

јнгелина ѕискова: "ƒали Ќинова загуби ума си седмица преди вота или така мисли преобладаващи€т електорат?"

≈вгени  ънев: –екомунизаци€та на Ѕ—ѕ е в пълен ход - €вно е подаден сигнал отвън като през 1919 , 1944 и 1989 - сега е да изостав€т социалдемократическите "глупости"...време е за свал€не на одеждите и да покажат голата истина.

јделина ћарини: јко не беше демокраци€та, сега другарката Ќинова можеше и да € н€ма или на никого да не му пука, защото можеше и да направим като румънците - а именно народен съд с избиване. јма понеже сме демократи, та ги пуснахме да си говор€т каквото си искат. ¬ъпросът е дали и ще ги изберем, че да доуби€т и без друго полумъртвата ни демокраци€ #мамкавибе

√еорги ƒренчев: "проблемът на тъпата Ѕългари€ е в тъпата демокраци€".

 алин ћанолов: " орни, ако демокраци€та ти е отнела много, обърни се към ƒоган. “ой разпредел€ порциите на фирмите в държавата, капиш?"

–алица  овачева: ѕо повод загубите от демокраци€та, ще ви сподел€ една истори€ отпреди доста години. ƒара беше в детската градина, икономическата криза беше в разгара си, аз работех доброволно и безплатно за европейски каузи и изобщо, положението беше доста трудно от вс€ка гледна точка. “а в то€ един момент ни събират на родителска среща в детската градина. “емата е: събират се пари, за да се префасонира бившето перално помещение във физкултурен салон.†

Ќа фона на обичайните аргументи "за децата", "знаете как е с делегираните бюджети" и пр. аз се опитвам да задам въпроси, свързани с цената на меропри€тието, с неговата важност и наложителност да се случи именно в то€ момент, а най-вече - нуждата да се финансира именно от родителите. «ащото, аргументирам се, в крайна сметка всички институции компенсират недостига на пари като накра€ опират до горки€ гражданин/родител, а той сами€т н€ма откъде да поиска.†

» тук директорката, вече крайно изнервена, казва: јми така е! “ова е демокраци€та, дето толкова си € искахте! ≈то ви пазарната икономика, нали за това се борихте! ѕлаках след та€ родителска среща. ќт гн€в, от обида. ”ви, все не им се €досваме достатъчно на такива, все сме малко, все сме разделени. » затова пак се налага да ги слушаме, безсилни.

÷вети »лиева: " орнели€ сигурно е искала да каже "Ќикой не може да ви даде това, което ние можем да ви отнемем". Ќещастница пълна. ƒемокраци€та в —јў какво отне на сина й? ¬ —еверна  оре€ да беше отишъл, там си имат всичко".

∆юстин “омс: " акво ни отне демокраци€та? —ериозно питам".

ћарена јсенова: —поред  орнели€ демокраци€та ни била отнела много неща?! я кажи кой ти даде милиони за да пратиш детето си в най-скъпи€ университет в —јў?! ј кой ти даде акциите от "“ехноимпекс" и те направи едра буржоази€ ... ?! ј кой ти даваше тлъстите заплати в бордовете на "Ѕулгартабак" и ѕловдивски панаир. ќни€, на които им взе "демокроци€та". Ѕалъците, които гласуват за измек€ри като теб.

ѕовръща ми се от теб,  орнелийо. —амо като ти вид€ гнусната мазна лъжлива мутра и ми се обръща перисталтиката".

—тефан  орадов: " орнели€ Ќинова и —ашето —имов вече открито втвърд€ват €дрото с чист комунизъм. ƒемокраци€та била отнела на комунистите много - образование, здравеопазване, не знам си какво... ѕо-скоро им отне властта да мачкат 8 млн българи, да ги тикат по лагери и да ги ограбват с един държавен фалит на всеки 15 години. “а докато българските пишман-десни се хап€т помежду си, Ѕ—ѕ подобр€ва все повече шансовете си да дойде на власт с н€кои от най-комунистическите послани€ в истори€та си. —рам и позор за всеки "десен", чийто основен политически опонент не е Ѕ—ѕ + ƒѕ—."

¬иктор —то€нов: "ѕри€тели, бесен съм. „ашата прел€ след репликата на  орнели€ "демокраци€та ни отне много".  аква безмерна наглост. “ова са хора, оперирани от чувство за срам и морал.  акво ти отне демокраци€та,  орнели€? “а ти си милионерка, а детето ти учи в —јў. «ащо не го пратиш в ћагадански€ университет?  акво отне демокраци€та на червената върхушка, ко€то превърна властта си от политическа в икономическа?†

 олко години държите икономиката ни на каишка и с всички сили спирате свободни€ и конкурентен бизнес, за да пълните гушите на собствените си олигарси?  ъде са пенсиите на бабите и д€довците ни,  орнели€? ƒемокраци€та ли ги отне или вашата престъпна клика ги изнесе в западни банки? ¬ие българска парти€ ли сте? ¬ъв външнополитическото ви говорене не чуваме нищо, освен смешен плач за свал€нето на санкциите срещу –уси€.†

—ъсипахте всички възможности, които ни даде ≈— да се превърнем в нормална държава. —амо за да взимате комисионни от мъртвородени и ненужни на страната мега-проекти. » още, и още, и още... ƒа продължавам ли,  орнели€?

ѕри€тели, бесен съм. ¬бесете се и вие. Ќезависимо от това за ко€ различна от Ѕ—/к/ѕ, демократична парти€ ще дадете сво€ глас - гласувайте. »злезте масово. ¬секи ден до изборите си слагайте хаштаг #STOPбсп. —подел€йте този и други постове, разобличаващи лицемерието на Ѕ—ѕ и лидерите ѝ. ѕишете, питайте, говорете. “ази престъпна парти€ не тр€бва да печели дори с 1 глас. Ѕесен съм. ¬бесете се и вие! #STOPбсп.

ћари€ Ћаскин: "≈дни призовават  орнели€ да се извини за идиотското си изказване, други, още по-наивни, прогнозират, че това щ€ло да предизвика разочарование и да намали гласовете за не€. —амо дето пропускат най-важни€ детайл - електоратът на Ќинова е възможно най-тъпата и маргинална част от населението. јбсотно нищо н€ма да промени това ѝ изказване.†

ƒаже напротив, ще им затвърди подкрепата за не€. “ова са хора, които леле€т за "онова време", празнуват със знамена със сърп и чук и портрети на —талин и √. ƒимитров 9 септември, когато братски€т съветски народ ги освободил от фашистко робство, и ненавиждат демокраци€та. “е са същите, които не могат да см€тат и твърд€т, че по бай-“ошово време живеели по-добре, щото хл€бът от 0.30 лв на средна заплата 200 е по-евтин от днешни€ на средна заплата над 900 лв.†

—ъщите, които т€ като новоизбран лидер заведе да се поклон€т на “. ∆ивков.  олкото ги отблъсна инфото за –ешетников, толкова и това. “ези избиратели са полезните идиоти, без които такива като не€ н€маше да ги има на политическата карта".

»во »нджов: "¬същност, не демокраци€та, а капитализмът ни отне много неща. Ќо когато капитализмът е "вътре", в партийното ръководство - как да му припишеш вина?"“еодор ћихайлов:  орнели€ Ќинова: "ƒемокраци€та ни отне много". ј можеше да ни отнеме само вас".

ќтворено писмо до  орнели€ Ќинова

ƒругарко Ќинова, знам, че н€ма да прочете това писмо, а още по-малко се над€вам, че ще ми отговорите. Ќо това н€ма да ми попречи да се обърна с н€колко прости въпроса към вас.

—помн€те ли си най-тежки€т терористичен акт в истори€та на Ѕългари€ с 213 убити и 500 ранени в църквата "—вета Ќедел€"?
—пом€те ли си кървави€т преврат на 9 септември?
—помн€те ли си хил€дите убити българи от Ќародни€ (ви) съд?

—помн€те ли си отнетата зем€, къщи, фабрики и поминък на милиони българи? —помн€те ли си "член първи", който узакон€ва Ѕ ѕ като единствената управл€ваща "ръководна сила в обществото и държавата"? —помн€те ли си лагерите на смъртта, където попадаха всички българи несъгласни с лини€та на парти€та ви? ј прасетата хранени с труповете на убитите спомн€те ли си?

—помн€те ли си колко българи б€ха убити на границата в гръб, в опит да напуснат режима, който вие б€хте наложили? —помн€те ли си колко съдби б€ха унищожени от вашата ƒържавна сигурност?
—помн€те ли си лицата на стотиците хил€ди прогонени в “урци€ от режима ви? —помн€те ли си колко къщи е имало на м€стото на Ќƒ , м€стото, където и сега провеждате конгресите си?

—помн€те ли си "отчуждаването", когато изгонвахте хората от къщите построени от д€довците им, защото зем€та ви тр€бва за нов партиен дом? —помн€те ли си как крихте €дрената авари€ в „ернобил и как хил€ди деца манифестираха под радиоактивен дъжд и хрупаха радиокативни зеленчуци? —помн€те ли си как за една нощ се превърнахте от Ѕ ѕ в Ѕ—ѕ? —помн€те ли си как си създадохте опозици€? —помн€те ли си как създадохте ƒѕ—? —помн€те ли си колко още партии сте създали, за да имитирате "демократичен" процес? —помн€те ли си как фалшифицирахте изборите?
—помн€те ли си как си написахте конституци€?
—помн€те ли си как фалирахте и ограбихте банките? Ќ€колко пъти.


—помн€те ли си как по ваша заповед полици€та премаза с кръв протестът на гражданите срещу мизери€та, до ко€то го б€хте докарали вие?
—помн€те ли си милионите, които прогонихте в чужбина, защото тук б€ха обречени да не могат да изхранват децата си? —помн€те ли си целувката на —ергей и ћестан на ќрлов мост? —помн€те ли си как преди 3 години по време на вашето управление фалирахте и ограбихте  “Ѕ? —помн€те ли си, как в пленарна зала преди 4 години гласувахте ƒел€н ѕеевски за шеф на националната сигурност?
—помн€те ли си, че Ѕългари€ е пълноправен член на ≈— и Ќј“ќ, докато защитавате руски интереси?

»зобщо спомн€те ли си произхода на думата "демокраци€" и да не би да € бъркате с "декораци€", другарко Ќинова? «ащото български€т народ има памет, другарко Ќинова. » той н€ма никога да ви прости. Ќе се над€вайте и да забрави!

— огромно неуважение, искрено не ваш:
“еодор ћихайлов"

¬алентина ћаринова: "«аради тъпата  орнели€ Ќинова Ѕългари€ е жалка постсъветска територи€".

јнели€ ƒимитрова: "ƒа, Ќинова, демокраци€та ви отне лагерите, затворите, политическите преследвани€, убитите на границите, из€дените от прасетата! ѕроклети да сте!"

јлександър Ќиколов: "ƒемокраци€та ни отне радостта от бананите по  оледа. —ега банани може и да има всеки ден, ама не им се радвате така, нали?"

¬еселин ƒремджиев: "«а жителството, визите, ерген.данък, бригадите,манифестациите и бананите казала ли е?"

¬иолета —имеонова: "ƒа кажеш "ƒемокраци€та много ни отне" е като да се опитваш да об€сниш на концлагеристите, че са загубили сигурността на бараките, безплатната въоръжена охрана с кучета и гарантирани€, макар и насилствен труд".

’ристо Ќиколов: "ƒемокрацийо, отнеми ни  орнели€! јма завинаги!"

√еорги ’аризанов: “емповете с които  орнели€ Ќинова се превърна в най-мразени€т български политик са наистина забележителни. ѕостигането на такъв обществен консенсус по отношение на лидер на Ѕ—ѕ е една от запазените марки на тази парти€, на ко€то очевидно и √оспожа Ћъжа реши да не изневери. ј скоростта на политическото й самоубийство е на път да бие дори неподобримите до момента рекорди на ƒ—Ѕ.

—амуил ѕетканов: "ѕиарката на ƒѕ— и  орнели€ Ќинова близначки ли са или просто са един човек?"

 атерина ‘арконас: "ћежду всички комун€ги Ќинова е най-безочлива!"

Ќиколай ÷олев: "Ќинова срещу демокраци€та. —инът иска в чужбина, но душата си иска концлагерите".

ƒел€н ƒелчев: " . Ќинова казала "ƒемокраци€та ни отне много", очевидно с носталги€ за член първи, заради липсата на който сега тр€бва да ходи на избори".

ƒоли янкова: —поред  орнели€ Ќинова демокраци€та е отнела много на българите, като доброто здравеопазване и образование.
ј дали наистина сме имали качествено здравеопазване, след като по време на социализЏма средната продължителност на живота е бил 66 години, а днес достигна 75 години?†

ўо за образование е имало при социализма, при условие, че министърът на  ултурата на Ѕ—ѕ —тефан ƒанаилов написа: "«богом, ћари€!", а ‘Ѕ е пълен с профили на възрастни хора с правопис на цигане със завършен трети клас? “а какво сме загубили при демокраци€та, освен удобните мисловни модели, носещи сигурност на менталните роби на социализЏма?
ќще по темата: общо новини по темата: 431
03.05.2018 »
29.09.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
05.05.2017 »
04.05.2017 »
предишна страница [ 1/72 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
ƒа върнат парите от ƒемокраци€та.ƒа даде личен пример с акциите от “ехноимпекс. ѕосле да призове и този на който разчита в ѕловдив...другар€ и √ергов.¬ръщат парите от ƒемокраци€та и ние им връщаме бай “ошо :)
+3
 
 
“ази никаквица тр€бва да бъде линчувана публично .
+3
 
 
 орнели€ Ќинова да беше отишла в събота на поклонението в комунистически€ концлагер - да поговори на хората, чиито родители нейната парти€-столетница въдвор€ваше в лагерите, и след нечовешки гаври и изтезани€ хвърл€ше труповете им на прасетата. ѕричината - тези хора са били най-будната и мислеща част от български€ народ, следователно вредни за режима, наложен на Ѕългари€ от "братска ћосква". ƒа беше об€снила на техните близки и на бай  ольо, единствени€т оцел€л лагерник, как нейната парти€ ще спре репресиите и мачкането и ще върне свободата и правата. ў€ха да € изгон€т с камъни. “ова, което тр€бваше да се случи още 1990, и което ако се беше случило, сега въпросът ама защо ѕолша, „ехи€ и другите бивши комунистически държави са така, пък ние онака, н€маше да е на дневен ред. √ласуването за Ѕ—ѕ е не просто про€ва на дивоти€ и маргиналност. “о е престъпление срещу бъдещите поколени€.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёни 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
¬иж още:
јктуални теми
—ериалът "„ернобил" 2019
ћестни избори 2019
„ерно море в ѕърва лига, сезон 2019/2020
Ќационален отбор на Ѕългари€ по волейбол
“¬ и шоу сезон 2018/2019
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: