Наш евродепутат: Наглостта на циганите няма край, пак искат да се изкарат жертви!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
17:14 / 12.10.2018
3418
Евродепутатът Ангел Джамбазки изригна с гневен пост в личния си фейсбук профил. Той бе провокиран от случващото се в русенските цигански махали, след като се разбра, че за бруталното убийство на Виктория Маринова е задържан 21-годишният Северин Красимиров, който е живеел в тях. Ето какво написа Джамбазки (публикуваме думите му без редакторска намеса):

"Наглостта на циганите от русенската махала няма край. Както и на останалите, прочее. Още не е минало погребението. Циганите вече наскачаха и пак извадиха брадвите. Вече са жертви. Те са жертвите, тези гнусни наглеци. Вече са уплашени. Стресирани. Телевизорите са пълни с ревящи и хленчещи криви мутри.

Водоплаващите птици с микрофоните, които до вчера оплакваха колегата си, днес вече са пълни със съчувствие към циганите в махалата. Същите цигани, които по собствените им признания, са знаели всичко за убийството и убиеца от самото начало. Цитирам: "И то таково... нещо... изнасилство...убиство..." Такова нещо, изнасилство, убийство, нормалните работи за примата от махалата. Приматът, който се беше написал в социалната мрежа "разбивачА на тесни гАзове" и сега се е притеснил за своя. Да уточним. "Махалата", която и където и да е тя, е част от територията на Република България.

Където и да е тя и каквито и паразити да я обитават. Ерго, всеки български гражданин може да се разхожда където и в която махала си поиска, когато си поиска. Пеша, на мотор, на кон, на тротинетка, на кънки, на каквото си поиска. Улици, тротоари СА публична общинска собственост и в този смисъл - обществени места, без значение в коя махала са. Ако наричаме карането на мотор по улиците на махалата провокация, то тогава провокация би било и излизането на циганите от махалата, нали така?

Иначе става малко двоен стандарт. В този репортаж има основания за няколко осъдителни присъди. Поне няколкото от приматите с брадвите си плачат за арест и присъда. Тук трябваше да влезе жандармерия. За това трябва да питате началника на полицията в Русе, уважаеми водоплаващи с микрофони, а не да роните крокодилски сълзи за ранимите души на родата на убиеца и изнасилвач на ваша колега“.

Виж коментарите (6)

Още по темата (86):
03.07.2020 Почина бащата на журналистката Виктория Маринова
16.12.2019 Северин се спасява в кухнята от обожатели в затвора
08.09.2019 Мъжът на зверски убитата Виктория: Страх ме е за дъщеря ми, Северин може да посегне и на нея
23.04.2019 Бившият мъж на убитата Вики за Северин: И 200 години да му дадат, какво от това?
22.04.2019 30 години затвор и 450 000 лева кръвнина за Северин!
22.04.2019 Викове и писъци в съда на делото за убитата в Русе Виктория
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика катастрофа в Казанлък, има пострадали
Калин Стоянов: Зарадвахме отново децата от Националната благотвор...
Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова
Бивш енергиен министър за "Боташ": Обвинявам депутатите в лъжа, м...
Проф. Чорбанов: Ваксината срещу коклюш, която се поставяше до 201...
Устойчив туристически сезон по Северното Черноморие очаква служеб...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).