Наш мултимилионер предложил 500 000 евро подкуп, за да се спаси от затвора!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
09:47 / 02.02.2019
3054
Обвинен в тежки финансови престъпления български бизнесмен е предложил чрез подставени лица 500 000 евро подкуп, за да излезе на свобода. Това разкриха пред Блиц източници от оперативните служби за сигурност.

Клиентът на Темида е от няколко месеца в Следствения арест на бул. "Г.М.Димитров" 42, но неистово иска да го напусне, за да замете следите си и да поеме контрола над империята си.

За целта той направил опит чрез доверени хора да съблазни с рекордната сума шефовете на болнично заведение, които в замяна на парите да му осигурят подходяща диагноза, която да е несъвместима с пребиваването му зад решетките. По този начин богаташът се надявал, че отново ще започне да всява респект с многобройната си охрана и брониран "Мерцедес".

Дали от съвест, дали от страх да не заемат мястото му в килията болничните началници обърнали гръб на грандиозната оферта. Вероятно за предпазливото отношение е помогнала и операцията на прокуратурата и ГДБОП срещу корумпирани медици, които осигуряват ТЕЛК-решения на мними болни.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).