Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Наша фирма въведе неограничен платен отпуск, в определени дни там работят по 6 часа, търсят служители
Автор: Екип Varna24.bg 13:42 / 08.03.2022Коментари (0)1313
©
Наред с редица световни компании като Netflix, Sony Electronics, Linkedin, Evernote и българска компания въвежда за служителите си неограничен платен отпуск.

Компанията е собственик на модерната платформа за работа Career Show. Последната иновация в организацията на работната култура на компанията и нейният принос към поддържане на здравословен баланс между работата и личния живот на екипа е въвеждането на неограничен платен отпуск. В допълнение са въведени 6-часов работен ден всеки петък и всеки ден през летните месеци. Това снема редица притеснения на екипа за лични задачи, които трябва да бъдат свършени в работно време.

“Това, от което се водим, са доверието и здравият разум. Разгръщането на креативността и потенциала са основен приоритет за нас. Опитът ни показа, че това се постига единствено с предоставянето на свободата да работиш в такива условия, които са комфортни за теб, а не са продиктувани от тежки корпоративни правила и процеси. Казват, че гъвкавото работно време и неограничения платен отпуск създават култура на доверие в екипа. Аз имам щастието да твърдя, че културата на доверие в нашия екип е отдавна изградена и многократно доказана през годините. Решението да въведем неограничен годишен отпуск и кратки работни дни е мотивирано от непоклатимата ни вяра във всеки един член на нашия екип", споделя съоснователят на компанията Симона Харизанова.

Дистанционната работа и гъвкавият работен ден не са новост за компанията. Още през 2016 г. екипът оставя офиса зад гърба си и продължава да работи изцяло дистанционно. Това дава на служителите свободата сами да избират мястото, на което да живеят и работят.

“Снемането на географските ограничения и строго определените работни часове доведе до повишаване на продуктивността и комфорта на екипа. По-малко правила, по-висока продуктивност - това е мотото на нашата компания. Политика ни е да сме максимално гъвкави и да дадем на колегите възможността сами да организират времето си. София, Барселона, Велико Търново, Пловдив, Дубай и Лондон - всеки е там, където се чувства добре и това ни помага да останем мотивирани, да сме в крак с тенденциите в целия свят и да вземаме иновативни решения, базирани на ясен поглед за бъдещето", споделя още Симона Харизанова.

Екипът в момента се разраства и търси своите нови колеги. Всички отворени позиции могат да бъдат разгледани на уебстраницата на Career Show.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Масови протести срещу цените на горивата
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: