Нашенец превърна старата си "Лада" в подвижно квартирно бюро

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:26 / 06.09.2015
738
Бургазлия измисли нов подход за привличане на туристи в квартирата си, която отдава под наем на 50 метра от плажа. Вместо уморително да държи табелка в ръце под жаркото слънце край автобусните или жп гарите, той превърна старата си "Лада" в подвижно квартирно бюро, пише flagman.bg. Нашенецът облепи соцвозилото с табели, на които старателно е написал, че предлага квартира, като подчертава, че тя е оборудвана с всички екстри - кабелна телевизия, интернет, климатик, кухненски кът. Надписите, предлагащи тази подробна информация, са върху картон от кашон или върху измачкани бели листи, изписани с разкривени букви и допълват имиджа, който се внушава от раздрънкания автомобил.

Иначе собственикът X беше избрал да паркира колата на стратегическо място - пред оживено заведение в бургаския ж.к. "Лазур", откъдето минава потокът от хора към плажа.

"Явно мина модата на обявите за квартири по вестниците и облепените дървета", коментираха с усмивка минувачи. Чужденци пък с почуда гледаха странната облепена кола и се снимаха гордо до нея за спомен от ваканцията си в България.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Брокери: Асоциацията обединява усилията на бранша и развива умени...
Борисов: В името на България сме длъжни да съставим правителство
МС отпусна над 10 млн. лв. за справяне с щетите след наводнението...
Александра Кишишева: Форумът "Изгряващи звезди" е един от най-гол...
Отпускат първоначално 100 млн. лева за изграждането на Национална...
Уникален случай за българите: Имат собствено жилище, но въпреки т...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).