Наши лекари изумени от нестандартен секс, полицай изпадна в много неловка ситуация

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
08:30 / 20.02.2018
2983
Необичаен пациент е втрещил лекари. Миналата седмица около полунощ в монтанската болница пристигнала притеснена двойка от Враца, която още от вратата започнала да настоява за дискретност. Оказало се, че при поредните любовни игрички жената вкарала тиквичка в дупето на приятеля си и след това не успяла сама да я извади. Наложило се лекарите по оперативен път да премахнат набутания дълбоко зеленчук. 

Пред ошашавените медици пациентът обяснил, че с приятелката си са по-разкрепостени и редовно прилагат на практика в леглото видяното във филмовата поредица "50 нюанса сиво". Притесненията на сладострастниците идвали най-вече от факта, че мъжът работи като полицай във Враца и затова предпочели да пътуват до Монтана в опит да запазят срамния инцидент в тайна. За тяхно съжаление спасителната операция обаче се раздухала, пише "Булнюз". 

 


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).