Насърчават вътрешния туризъм! Плащаме две нощувки, получаваме трета безплатно

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (2)
13:28 / 02.04.2019
1646
Насърчаването на вътрешния туризъм е фокус за 2019 г. Че ще работи за този важен приоритет, Министерството на туризма обяви още през февруари с инициативата "Естествено в България“. За да стимулира българите да преоткрият възможностите за почивка в България, в тазгодишната национална кампания "Неочаквана ваканция“ Министерството на туризма отправя покана към представителите на туристическия бранш да се включат в съвместната инициатива, насърчавайки пътуванията в страната.  

Концепцията на кампанията е при заплащане на две нощувки в България туристите да получават трета безплатно, предоставена от съответното място за настаняване. Целта е да се удължат активните зимен и летен сезон, както и да се разбие стереотипът за уикенд пътуванията с до 2 нощувки.

Всеки хотелиер, присъединил се към идеята, става партньор на националната кампания. Тя ще бъде широко популяризирана в български медии и ще е с продължителност от два месеца – април и май.

Мениджърите и собствениците на места за настаняване в България, които желаят да са партньори на "Неочаквана ваканция“, трябва предварително да направят безплатна регистрация на специално разработения сайт https://www.neochakvanavakancia.bg/ и да създадат свой собствен профил. На интернет страницата на кампанията ще се зарежда списъкът с партньорските места за настаняване, от който потребителите ще могат да направят своя избор за почивка, заплащайки две нощувки и получавайки трета безплатно съгласно общите условия.

За туристите това е стимул да посетят по-отдалечени места, а за хотелиерите - да посрещнат повече гости.  Не само по Черноморието и в зимните курорти, а и във вътрешността на страната. 

Контакти за връзка при необходимост от допълнителна информация и/или при възникнали въпроси:

E: marketing@tourism.government.bg

T: + 359 2 904 6 781, +359 2 904 6 782

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).