Не е за вярване, но това е България, а точно тази мизерия се продава за над 1000 евро квадрата

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
21:21 / 27.05.2023
2305
Не е за вярване, но това е България. С това изречение могат да бъдат описани видените от Sofia24.bg снимки в мрежата. Тези кадри предизвикаха вниманието на нашенци и са коментирани бурно в социалката. 

"Има хора, които са сами и възрастни, и няма как да си направят ремонт на стаите, какво остава за балкона. Жалко, че мафия е в целия механизъм за управление на държавата", пише мъж под фотосите.

"Това не е моята София. 33 г. разсипия! Нищо не се поддържа. Не се поправят улици и тротоари, не се режат дървета, а за инфраструктура и канализация в новите квартали да не говорим. Не са виновни провинциалистите. Затвориха им фабриките и заводите, избиха им животните, вкараха зеленчуци ГМО с вкес на гуменки. Има още много да се пише. Планът РАН-ът действа с пълна сила. Хора събудете се и прочетете в GOOGLE", гласи друг коментар.

"На нас война не ни трябва. Ние и така сме саморазрушители", отбелязва нашенка, сравнявайки положението с това в Украйна.

"И точно ей тази столична мизерия се продава за по над 1000 евро квадрата. Луда работа! Прост народ, слаба държава", възмущава се столичанин.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).