Негър в носия се изгаври с България! Обърна се към нашенки: Яжте ми куга!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (23)
09:27 / 26.10.2016
1346
Негър взриви социалните мрежи с брутално видео, в което се гаври с България! В едноминутното клипче ирландецът Давид Омотаде ликува, че като види хубаво българско момиче, му казва "Яж ми куга", пише "България днес". А след това уточнява, хилейки се, че става дума за "голям куг".

Втората част на клипчето става още по-брутална. Чернокожият левент е облечен с красива и традиционна българска носия, а зад него двама гайдари свирят родопска музика. Младежът извиква "България" и под ритъма на гайдите започва да се кълчи с невъобразими движения. Част от тях наподобяват полов акт, а при други удря гърдите си като маймуна.

Видеото предизвика бурна реакция в социалните мрежи, а лавината от злобни и гневни коментари заваляха към Омотаде. Ответния удар на нашите сънародници доведе и до изтриването на клипчето от Давид.

"Премахнах го, не защото хората в България са расисти и ме обиждат, а заради бежанците и останалите африканци в страната. Не искам да направя нещата по-трудни, отколкото са сега за тях. Никога не съм вярвал, че българите могат да са толкова големи расисти. Благодарен съм, че живея в Ирландия", обяви в личния си профил във Фейсбук чернокожият мъж.

Той дори показа публично съобщение от гневен българин, който го нарича с изключително обидни думи и му пожелава да се разболее от тежка неизлечима болест.

"Никога не бих пожелал това и на най-големия ми враг. Хората са толкова зли", разочарован е от ответното отношение Омотаде.

Освен срещу него, острата реакция в социалните мрежи е насочена и към българските музиканти с гайдите.


Виж коментарите (23)
Още новини от Национални новини:
Земетресение люшна България
Ето колко от българите нямат банкови сметки
На второ място в Европа: България е след Исландия по брой и дебит...
Звезда е в социалните мрежи, но не с пластичните си интервенции, ...
Хампарцумян за влизането ни в еврозоната: Риск има, ако се появят...
Майката на оцелялата от катастрофата в Пловдив: Стана чудo!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).