ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Некачествено свинско месо залива родния пазар | ||||||
| ||||||
Българското свинско достига за едва 30-40% от потреблението у нас, което се използва основно за прясна консумация. В преработката, при производството на колбаси, се влага предимно суровина от Испания, Франция, Дания, Германия и Белгия. Според свиневъди у нас обаче качеството на вносното месо е по-ниско. В същото време и свиневъди, и преработватели отчитат драстично по-високи разходи – както при производството на месо, така и при производството на колбаси. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 25.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
0
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
-1
Aнонимен
на 24.01.2023 г.
+1
Aнонимен
на 23.01.2023 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Внимавайте в Морската градина във Варна!
12:21 / 10.05.2024
Голяма банка предупреди своите клиенти
15:02 / 10.05.2024
Курортно село край Балчик със сериозен проблем, ще се намери ли решение?
09:12 / 10.05.2024
БНТ уволни Андреа Банда Банда
16:56 / 10.05.2024
Синът на Здравка Евтимова напусна Германия, избра да живее в България
15:01 / 10.05.2024
Голяма изненада очаква варненци и гости на града!
11:57 / 11.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета