Нeлeп инцидeнт oтнe живoтa на телевизионна шефка в Пазарджик

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
16:43 / 26.09.2019
1857
Нeлeп инцидeнт oтнe живoтa нa жeнa в Пaзaрджик, кoятo e пaднaлa oт тeрacaтa нa 5-ия eтaж нa жилищeн блoк в грaдa и e издъхнaлa. Тoвa e шeфкaтa нa нoвинитe в пaзaрджишкaтa чacтнa тeлeвизия "Тeлeмедиа“ Пaвлинa Гaджeвa. Ето какво съобщиха от телевизията:

Уважаеми читатели, с прискърбие ви съобщаваме, че днес загубихме скъп колега от нашия екип. Прекланяме глава пред паметта на Павлина Гаджева – обичан колега, професионалист и на първо място – един истински човек!

Павлина Гаджева е едно от емблематичните имена на "Телемедиа". Активно работи от създаването на телевизията до днес. Тя бе редактор на новините, програмен директор, главен редактор на информационния сайт telemedia.bg, а в последната година и управител на медията.

Екипът ни изказва най-дълбоки съболезнования на всички нейни близки и приятели. Погребението ще се състои утре /27 септември/ от 12 часа в гробищния парк в Пазарджик. Поклон пред светлата й памет!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...
Богомил Пешев: Киното създава паралелна реалност и ни дава възмож...
Нинова: Честита Цветница! Нека върбовите клонки внесат в домовете...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).