Нелина във ВМА заради коронавирус

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:50 / 04.03.2020
2306
Паника настъпи сред родните випове заради коронавируса! Певицата Нелина постъпи във Военномедицинска академия заради съмнения, че е заразена с вируса. Преди месец русата изпълнителка бе в Малайзия, откъдето споделя щастливи снимки. Зад камера обаче Нелина ходила навсякъде с маска на лицето и била изплашена от вируса.

Именно по същото време в Китай се разрази епидемията, която по-късно обхвана целия свят. Нелина вече е в България и ходи по участия, но малко след като се прибира у нас, изпитва подозрения, че се е заразила с коронавируса, и решава спешно да посети ВМА. "Изведнъж във всички аптеки свършиха маските. Отделно на връщане в самолета бе много студено и пълно с кашлящи китайци", казва тя.

Въпреки че се лекува няколко дни в домашни условия, тежката хрема и кашлица не изчезват, затова Нелина се съветва с лекар, който предположил, че е прихванала от смъртоносния вирус, и я праща в болница. Тя е приета по спешност в инфекциозното отделение на ВМА, където й направили тест за коронавирус, но за щастие, той бил отрицателен.

Блокирана в Италия се оказа и фолкпевицата Адриана, позната като Мис Пиги. Тя живее от дълги години там заедно с тайнствен мъж. В мрежата певицата оповести какво прави по цял ден, когато е в капана на вируса.

"Спя до обяд, излизам на кафе и на шопинг и ходя на разкрасителни процедури. Супермаркетите са изкупени, няма маски в аптеките. Влаковете се отменят, концерти също. Мия си ръцете постоянно и спазвам указанията", разкри пред "България Днес" Адриана, която от години живее близо до Флоренция. Указания и добри съвети реши да даде екранният д-р Тасев от сериала "Откраднат живот" Наум Шопов. Артистът, който реално завърши медицина през 2019 г., направи видео, за да разясни темата около вируса. "Мисля, че се върти доста неясна и противоречива информация за вируса, и ми се ще да поговорим по въпроса", написа той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (14907):
22.04.2024 Без починали от коронавирус за последното денонощие
09.04.2024 Лекар: Една майка да откаже имунизация – това значи 4000 деца с възможност да се разболеят от коклюш
09.04.2024 Доц. Атанас Мангъров: Тези ваксини трябва да бъдат правени безусловно
08.04.2024 Проф. Ива Христова: Заболеваемостта от коклюш се повишава стремително
08.04.2024 Оправдаха Костадин Костадинов за заблуждаващо твърдение през пандемията
08.04.2024 Д-р Бацелова за коклюша: Това заболяване може да продължи седмици наред и крие рискове
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).