Неочаквана новина около смъртта на Криси, издъхнала в меле с наш футболист в Германия

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:31 / 08.09.2019
2011
Фирма "Пътно строителство" в Кюстендил, в която работи бащата на загиналата в зверска катастрофа в Германия Кристиана Станчова, дава необходимите 7000 лева за транспортиране на тленните й останки до родното място. Това каза кметът на село Жабокрът Десислава Стоянова, където живее семейството. 

Тя допълни, че по тази причина и заради факта, че община Кюстендил също ще съдейства с каквото е необходимо, обявената банкова сметка за подпомагане на семейството е закрита.

Единствено, по искане на съученичките и приятелките на Криси, остават поставените кутии, уточнява viaranews.com, цитирана от Блиц.

Към момента тялото на Криси все още не е освободено. Когато това стане, към Германия ще потегли траурна кола от Кюстендил. Едва тогава оттам ще си тръгне и нейната майка Десислава, която беше заминала преди месец да работи с дъщеря си във фирма за пакетиране на месо.

Тя ще бъде придружена от приятелка на Криси, която също работи там и ще пътуват със самолет до България. Нова трагедия около загиналата Криси в катастрофа с наш футболист в Германия Стана ясно и кое е загиналото момче в катастрофата, заедно с кюстендилското момиче, край Неерстед (област Олденбург) в неделя вечерта.

Това е най-добрият футболист на футболен клуб "Бойчиновци“, 20-годишният Денис Деков. Той заминал за Германия, за да се види с родителите си.Припомняме, че на 1 септември малко преди полунощ кола с четирима души, сред тях и Кристиана Станчова, се забива в две дървета, след като излязла от пътя. 

Хора извадили пътниците, преди тя да се запали и изгори, но за съжаление Криси и Денис не оцелели. Другите двама са настанени в местната болница.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).