Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Неочаквана новина променя всички планове на една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 08:58 / 11.11.2020Коментари (0)1024
©
Дневен хороско, за 11.11, сряда, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Бъдете предпазливи в разговорите на работното място и внимателни към новите си познати, колкото и да са ви допаднали. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки. Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят в този ден, а вие не пропускайте почивката и приятните развлечения, дори и ако направите кратко пътуване. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Проведете разговор, който без причина инатливо отложихте през изминалата седмица въпреки че беше в удобен за всички ден. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи. Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт. 

БЛИЗНАЦИ

На работното място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си. Намерете начин да избегнете заядливите разговори у дома. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят агресивните и обидни думи, които изрекохте. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие. 

РАК

Ако сте на вашето работно място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед, а следобед се срещнете с ваши колеги, за да обсъдите важни проекти. В този ден са възможни проблеми с личния ви автомобил. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване зад граница. Днес посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни със съветите си на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с по-ранна информация и новина за организирането на Коледните празници и за пътуване зад граница. Обмислете това им желание.

ЛЪВ

Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Нови запознанства са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия. 

ДЕВА

Не проявявайте емоция на работното място и не взимайте импулсивни решения под влияние на примамливи обещания, защото бързо ще съжалите. Не планирайте в този ден важни делови срещи. Не споделяйте плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване. Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината. Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. 

ВЕЗНИ

От сутринта се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата. Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка. 

СКОРПИОН 

Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание и доверие. Не избързвайте в изказване на мнения, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже верният път. Ако се налага и днес, въпреки недоволството ви да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. Ако сте поканили гости, нека ви изчакат.

СТРЕЛЕЦ

Орисани сте да срещате странни и необичайно различни хора. Денят ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и ще успеете да се справите с трудностите на работното си място. Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си и да не занимавате близките си само със служебните си проблеми, които не са водещи. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия. 

КОЗИРОГ

Денят е неблагоприятен, заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на колегите си. Не започвайте задачи, свързани с с мечтаните от вас професионалните ви успехи. Съветвам ви заради аспектите на планетите, да обмислите новите доходоносни предложения, и да се възползвате максимално от тях. Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех и спокойствие в личния живот. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си. 

ВОДОЛЕЙ

В този ден сте във властта на промени, сред които има и неприятни, заради спънки по планираните инвестиции, но и заради неочаквано за вас бавещи се финансови постъпления. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо трябва да се реализира, нека стане без вашата пряка намеса. Не пътувайте. Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на рожден ден след като сте поканени да уважите приятел или роднини. Когато се приберете не недоволствайте в леглото, за да не съсипете сексуалните удоволствия. 

РИБИ

Ще имате успех ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете планираната командировка, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения. Денят изисква да си дадете почивка, особено вечерта след работния ден. Близките ви сготвили, поканили са ваши добри приятели, за да ви зарадват. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на интимни мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Лято 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Газови доставки
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: