Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Неочаквани успехи значително подобряват деня за една зодия
Автор: Екип Varna24.bg 09:03 / 31.12.2020Коментари (0)1088
©
Дневен хороскоп за 31.12, четвъртък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Възможни са неочаквани материални успехи - плод на ваш продължителен труд.  Трудностите сутринта ви пречат да се справите със задълженията си. Причината е и във ваши колеги, които нямат спешна работа, но постоянно ви досаждат. Не се колебайте да ги помолите да излязат. Заслепени от чувствата си не сте подозирали че любимите ви имат свой живот, въпреки, че не искате да го приемете. От вас зависи да не се предавате във властта на ревността и емоцията. Вечерта посрещнете Новата 2021 година и се усамотете в компанията на най-близките си хора.

ТЕЛЕЦ

Откажете се от начинанията и не се срещайте с хора, които умишлено ви губят времето. Не настоявайте вашите колеги на всяка цена да се съгласят с предложените от вас промени. Отложете деловите срещи, ако не сте готови с предложенията за сътрудничество. Постигнете мечтаната финансова стабилност. Не са изключени грешки и в личните отношения, които ще ви донесат любовни разочарования. Дали ще приемете изневярата на половинката си и ще простите и след това ще се отдадете на сексуални удоволствия зависи от вас. Посрещнете Новата 2021 година.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не навлизате в чужда територия, да не изземате задачи в последния ден на годината, само защото искате да блеснете с професионалните си възможности. Ще се провалите и ще си спечелите неприятели. Намерението ви да проведете разговори за сътрудничество няма да ви донесе успех. Отложете срещите следобед в този ден. Романтичните запознанства няма да ви донесат очакваното щастие. Сексът с непознати партньори ще ви създаде проблеми, ако сте семейни или сериозно обвързани. Посрещнете с близките си Новата 2021 година!

РАК

Денят е изключително успешен за всички вас. Не се колебайте и уловете мига на успеха, за да не съжалявате, че сте го пропилели. Не се разсейвайте, а работете активно. Справяте се не само със задълженията си, а и с всички проблеми, които възникват заради вашите колеги. Когато се приберете изяснете отношенията с интимната си половинка и се подчинете на правилата, които ви налага. Струва си поне веднъж да се окажете във властта на чувствата, за да не се лишите от сексуални наслади. Вечерта празнувайте и посрещнете Новата 2021 година.

ЛЪВ

От една страна имате възможност да осъществите вашите планове. От друга страна сте ядосани заради разногласия и нежелание да приемете мнението на вашите колеги. Успехът изисква да сте тактични на работното си място и да не споделяте плановете си. Не отказвайте предложения за допълнителна работа са следващия месец. Личните ви отношения са проблемни. Избягвайте запознанствата и флиртовете. Не сте сигурни как ще ви посрещне интимната ви половинка и дали ще имате късмета да изживеете мечтаните сексуални удоволствия. Посрещнете Новата 2021 година.

ДЕВА

Денят ви дарява поредната възможност за себеизява и шанс да блеснете с уменията си. Всичко започнато ви носи успех, финансова стабилност и признание. Ще валят делови предложения. Не се вживявайте в своята незаменимост, за да не се окажете през следващия месец без работа заради собствената си непредпазливост. Бъдете отговорни към семейните си задължения в този ден, за да съхраните добрия тон в отношенията си. Оставете се във властта на чувствата и ще изживеете незабравими сексуални мигове. Весело посрещане на Новата 2021 година!

ВЕЗНИ

Във ваша полза е да не провеждате делови срещи в последния ден от годината. Грешките може да се окажат фатални за вашата професионална и финансова стабилност. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подновяването на делови отношения и се приберете по-рано. Инатът ви може да съсипе отношенията ви с интимната половинка. Изневерили сте преди време. Днес ще бъдете разкрити, но и простени. Забравете за интимните мигове и сексуалните удоволствия! Посрещнете Новата 2021 година.

СКОРПИОН

Денят ви налага умереност, търпение и спокойствие, каквото и да се случва около вас, въпреки че не ви е лесно да го постигнете. Избягвайте да се намесвате в разправии, които не са свързани с вас самите. Преценявайте новите запознанства, като се отнасяте към тях предпазливо, особено ако не сте семейни. В личните ви отношения липсва взаимното разбирателство, но причината е във вашето без причина сринато самочувствие. Не сте доволни от интимния си живот и сексът не ви доставя удоволствие. Посрещнете новата 2021 година с надежда.

СТРЕЛЕЦ

Използвайте натрупаният житейски и професионален опит, за да избегнете опитите да ви използват. Защитете интересите си. Запознанствата ще ви бъдат полезни. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Поискали сте среща с ваша интимна връзка, която обърква живота ви. Отказът да приключите отношенията си и заканата й да ви разведе са причина да сте гневни на целия свят в края на годината. Не се поддавайте на сексуалното привличане помежду ви и се приберете при семейството си, за да посрещнете Новата 2021 година! 

КОЗИРОГ

Проблемите са около вас през целия ден. Ще се наложи да обновите и промените плановете си, за да се справите с успех със служебните си задължения. Начинанията са нежелателни. Въоръжете се с търпение и не критикувайте без причина. Не бързайте с решението си за инвестиции. Ще спечелите повече, ако ги отложите. Време и да потърсите своята нова среда, в която ще се чувствате на мястото си и ще срещнете подходящата половинка, а това може да се случи точно преди края на годината. Семейните са склонни на изневери, които трудно ще бъдат оправдани и наказанието ще е лишаване от секс. Посрещнете Новата 2021 година!

ВОДОЛЕЙ

Работа в съдружие ви носи успех. Не допускайте вашите съмнения да провалят плановете ви. Предпазвайте се от проблеми в личните отношения. Не се изненадвайте, ако се окаже, че привидно краткото сътрудничество в този ден може да се превърне в продължително делово партньорство. Компромисите от ваша страна са гаранция за успех както в семейството, така и на работното място. Близките ви са се успокоили от вашата сговорчивост и подготвят празничната трапеза. Сексуалните ви отношения най-сетне се нормализират. Посрещнете Новата 2021 година.

РИБИ

Трудно ще избегнете усложненията в отношенията с вашите близки. Планирайте задачите си. Отложете деловите срещи, защото няма да са успешни. Не подготвяйте договори за финансово сътрудничество, ако сте решили да разширите бизнеса си. Сторете го следващия месец. Не се опитвайте да изяснявате личните си отношения. Последствията са негативни преди всичко за вас. Не мислете за изневяра, за да мъстите със секс със случайни партньори в навечерието на Новата 2021 година, която е добре да посрещнете с чиста съвест и добро настроение.



Още по темата: общо новини по темата: 581
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
26.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Февруари 2023 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: