Неопитно пиянде се изложи с мерцедеса си

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
22:43 / 20.01.2020
1171
Неопитно пиянде се изложи с мерцедеса си... За това съобщиха от пресцентъра на ОД МВР Пловдив.... В град Карлово на кръстовището между улица "Генерал Карцов" и ул. "Тодор и Ана Пулеви" в сутрешните часове на 19 януари при извършване на маневра ляв завой, водач се блъска в стена от къща. Пристигналият екип на място установява ПТП със значителни материални щети.

При последвалата проверка по надлежния ред се установява, че водачът на лек автомобил "Мерцедес" е шофирал след употреба на алкохол – 1,74 промила. Положителен е и тестът за употреба на наркотични вещества – амфетамин и кокаин. В автомобила на 23-годишния карловец са пътували и още двама местни младежи.

Екип на спешна медицинска помощ е  прегледал – пътниците 19 г. момче и 23 годишно момиче,  които са освободени за домашно лечение. В РУ Карлово е започнато досъдебно производство за престъпление по чл. 343 ал 3 във връзка с чл 343 ал.1, буква «А» от НК.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).