Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Neosat с ноемврийска промоция за доставка на сателитна телевизия с най-високо качество
Автор: Екип Varna24.bg 14:48 / 11.11.2020Коментари (0)2795
©
Неустоима промоция до края на месец ноември предлага neosat, един от доставчиците на най-висококачествена сателитна телевизия в България. Горещите предложения са за три пакета - Класик Хит, Класик Нео Хит и Премиум Хит и стартират от едва 10,99 лв. на месец с включен приемник. Всички, които се запишат за промоцията до 30.11.2020 г. ще имат възможността да се възползват от изключително добрите условия, като промоцията важи за период от шест месеца.

Пакет Класик Хит е на стойност 10,99 лв./месец и включва над 100 тв канала (40+ HD) от пакет Класик (на редовна цена от 14,99 лв), както и 1 бр. приемник предоставен за срока на промоцията, без допълнително заплащане.

Пакетът Класик Нео Хит е на стойност 14,99 лв. вместо от 18,59 лв./месец и включва каналите от Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки. Към този вариант също се предоставя 1 бр. приемник за 6-те месеца, които обхваща промоцията, без допълнително заплащане.

За най-запалените телевизионни любители също е помислено и те могат да си подарят Премиум Хит на изкушаващата цена от 20,99 лв./месец вместо стандартната 25,99 лв. за Премиум пакета. Това предложение включва колекция от над 200 тв канала (100+ HD) с различно информационно и тематично съдържание и 1 бр. приемник за целия период на промоцията, без допълнително заплащане.

Промоционалната кампания е насочена към настоящи и бъдещи потребители, които имат имат пълната свобода сами да избират за какъв срок да заплащат услугата, като минималният период е един месец.

"Щастливи сме, че можем да предложим услуга с такова високо качество на българския пазар на достъпна цена. За нас е изключително важно всеки потребител да има свободата да избира кога и какви телевизионни пакети да включи към услугата и да е спокоен, че няма скрити условия.“, сподели Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.

За neosat:

neosat е единственият изцяло български доставчик на телевизия, който използва българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Доставчикът предлага телевизия от ново поколение с високо качество, навсякъде и по всяко време, а услугата е базирана на сателита България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX. Компанията набляга на гъвкав модел на предоставяне на услуга с възможност за пълно персонализиране по отношение на срок за ползване и конфигуриране на пакета услуги.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: