Непознат влезе в училище, директорът си изпати много лошо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:34 / 30.11.2018
1428
Дързък извършител на кражба от учебно заведение е заловен в резултат на предприети бързи действия от служители на РУ Пазарджик. Преди няколко дни непознат мъж отишъл в учебно заведение, намиращо се в областния град. На входа пред охранителя той се представил за човек, който има среща  с директора на училището. Броени минути по-късно посетителят напуснал сградата, а малко след това директорът на училището установила липсата на мобилен телефон и портмонето си с лични документи и неголяма парична сума.

След подаване на сигнал за случилото се на мястото пристигнали младши-полицейски инспектори, обслужващи района и криминалисти. Прегледани са обстойно видеозаписите на охранителните камери на училището и полицаите бързо познали стария си познайник Н.Г.- 43г. от Пазарджик. Мъжът е наркозависим,  криминално проявен и осъждан за различни престъпления. Екип на сектор "Криминална полиция" при РУ-Пазарджик успял бързо да установи местоположението на извършителя и той бил заловен.

У него са намерени откраднатите вещи и документи. Н.Г. е задържан първоначално за срок от 24 часа в ареста на полицейското управление. Със свое постановление прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик е удължил срока на задържането му със 72 часа. Внесено е искане в Районния съд за налагане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража".  Полицаите продължават работата по случая и изясняват съпричастността на апаша към други кражби в областния град през изминалия месец.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).