Невена Цонева: Трябваше да пея песен на Глория и когато си чух гласа, се шокирах

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (36)
09:57 / 08.12.2020
1708
"Това шоу е много различно от всички формати, в които съм участвала, защото е загадъчно, скрито, можеш да си това, което не си. Единственият дискомфорт е, че трябва да лъжеш. Не можах да измамя най-близките си". Това заяви в ефира на Нова телевизия Невена Цонева, която бе в образа на Булката в предаването "Маскираният певец".

"Алекс Раева се усети първа, че съм аз. Булката вече ми е прякор, викат ми "Булче". Сраснах се с този костюм. Беше много хубаво и това беше преживяване, а не просто участие във формат за реклама", каза тя.

Виктор Николаев и Лора Инджова попитаха дали Цонева иска да разкаже нещо за голямата загуба, която е претърпяла по време на риалитито. Певицата погреба баща си, който почина от коронавирус. На финала на шоуто, след като маската на Булката падна, Маги Халваджиян си позволи да излезе на сцената и да разкрие подробности относно кошмара, през който е преминала изпълнителката. Той й благодари за професионализма. 

"Не искам да коментирам личния си живот. Ще кажа само, че този период ме научи за много неща и ме изгради точно заради това. Аз се радвам, че го направих, че излязох на сцената. Сторих го и заради баща си", заяви Цонева. 

"Баща ми е музикант. Благодарение на него започнах да пея. Първият път, в който излязох на сцената, трябваше да изпея песен на Глория и когато си чух гласа от уредбата, се шокирах и си седнах на масата сърдита, а баща ми доизпя песента", разказа тя. 

"Преди не се харесвах, бях пълничка, нямах самочувствие. Детето ми си има път, умишлено не го показвам в медийното пространство. Той ще реши ще става ли популярен и с какво", разкри певицата. 

"Много харесвам Баба Яга. Още от началото бях убедена кой кой е. По-добре да не ме вкарват в детективския панел, много съм добра, ще разкрия всички още в първия епизод", категорична бе Цонева.

Виж коментарите (36)

Още по темата (2879):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
30.03.2022 Какво се случва с Веселин Маринов? Всички онемяха от вида му
Още новини от Национални новини:
Производител: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а ...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...
Експерт посъветва: Не бързайте със смяната на зимните гуми
Студентка разработи симулация за предотвратяване на наводнения. Щ...
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Лековит извор, за който от векове се носят легенди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).