Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Невероятна история: Младоженец загуби халката си на плажа, но морето му я върна
Автор: Екип Varna24.bg 23:29 / 01.09.2021Коментари (0)2506
©
Младоженци от Хасково изгубили пръстена на морето. На него било имало изписано единствено женско име и датата на сватбата - юли, тази година. След сериозно издирване и с помощта на бургаския екип на NOVA и  спасителите на плаж "Смокиня", халката вече им е върната.

Христо и Емили от София станали семейство Христови на 11 юли тази година. През август  отишли на море. Но халката на младоженеца паднала във водата. Опитал  да  скрие това от Емили.

"Първоначално не й и казах.Тя видя, че нещо търсим.Аз и моите приятели купихме 2-3 чифта очила и се гмуркахме може би 3-4 часа.Точно ,когато слънцето беше най-ярко тя почна да се гмурка с нас, но не знаеше какво търсим", разказва младоженецът Христо.

Разочаровала се, когато разбрала, че само след месец на пръста на съпруга й, пръстенът е отнесен от морето.Оставили координати на спасителите, но не вярвали,че морето ще им я върне и то чрез семейство от Хасково.

 "Все едно, че току-що някой я беше пуснал. Предния ден имаше вълнение така доста сериозно и предполагам,че я беше изкарало. Тя беше доста лекичка. Доста миди имаше изхвърлени по брега", спомня си Иво Койчев.

"От вътрешната страна пишеше "Емили- 11 юли 2021".Веднага стана ясно,че това е младо семейство,което току-що е сключило граждански брак и ние решихме,че за тях тази халка е изключително ценна и с голям сантимент", разказва Маруся Цонева.

След като разпитали други летовници и спасители, семейството от Хасково се свърза с екипа на NOVA и така помогнахме да стигнат до Христо от София. 

"Много благодаря на тези хора,защото наистина намериха някакъв начин да се свържат с мен и да върнат халката , а не просто да си я приберат. Това са много добри хора и много им благодаря", заяви Христо Тодоров.

На плаж "Смокиня" дойдоха родителите на Христо, за да приберат венчалният пръстен. Пръстенът е намерен на 31 август - в деня, в който точно преди година Христо предложил брак на Емили. А оказва се губенето на халки е нещо като традиция в семейството му.

"Преди повече… може би 25 години - аз също съм губила моята халка. Това се случи една зима и съответно на пролетта моята свекърва намери халката и ми я върна", разказва Стоянка Тодорова, майка на Христо.

Сега Христо е решил да запази изгубената халка като семейна реликва. На пръста си ще носи новата, която поръчали междувременно.



Още по темата: общо новини по темата: 61
27.09.2021 »
26.09.2021 »
23.09.2021 »
15.09.2021 »
14.09.2021 »
14.09.2021 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Газови доставки
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: