Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Незабравими сексуални удоволствия за представителите на една зодия днес
Автор: Екип Varna24.bg 09:15 / 22.05.2020Коментари (0)1266
©
Дневен хороскоп за 22.05, петък, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За вас е по-добре да се отдадете на работа, вместо да губите време в мечти за професионалния си възход. Ще се сблъскате с непредвидени трудности, ако не сте отговорни и гъвкави, за да се съобразите с промените. Заемете с неразрешените проблеми и отложени задачи, които изискват от вас значителни финансови инвестиции. Не отвличайте вниманието си със странични занимания. Искате да живеете в хармония със себе си и с чувствата си, но се страхувате, че любимите ви не ги споделят. Вечерта не се надявайте на сексуални удоволствия, заради собствената си неувереност и липсата на желание за интимност. 

ТЕЛЕЦ

Склонни сте да печелите и да помагате на всички нуждаещи се, но го правете с мярка. Не проявявайте щедрост, ако не е заслужена. Добре е да се вслушате в съветите на приятелите и колегите си. Не се сърдете за полезната критика, защото на работното място късмета не е на ваша страна. Не бъдете крайни в изказванията си. Вечерта подарете времето си на семейството и на любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желани и от двама ви сексуални изживявания. 

БЛИЗНАЦИ

Знаете какво искате да постигнете, въпреки, че ви глождят съмнения в правотата ви и не сте изпълнени с желание за активна работа. Разсеяността ви на работното място може да доведе до сериозни грешки и пропуски, с които трудно ще се справите. Отложете деловите срещи и разговори, ако не сте се подготвили с исканията и идеите си, които да поднесете на вашите бъдещи и настоящи партньори. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили, защото ако не сте семейни, тя е възможност за сериозно партньорство. Влюбените могат да обявят годежа си, а семейните да се отдадат на незабравими сексуални удоволствия, дори и ако са уморени.

РАК

Рискувате да попаднете във властта на ваши нови познати, даващи ви нереални обещания. Ако се подведете може да усложните живота си не само на работното място, а и у дома. Дебне ви опасност от финансови загуби. Опитайте се учтиво да отдалечите от себе си всички ваши познати и колеги, към които не изпитвате доверие. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не ви съветвам да водите разговори с любимия си и да изяснявате отношенията си. Няма да постигнете успех. Не се надявайте на сексуални удоволствия, защото интимния ви партньор изобщо не е настроен за това. 

ЛЪВ

Въпреки трудностите се занимавате успешно с рутинните си задължения. На работното място се справяте отлично. Умението да преодолявате препятствията без усилия ще впечатли колегите ви и ще поискат да им помогнете. Отложете и в дешния ден деловото общуване. Няма да е успешно. Приемете само тези срещи, които сте планирали и изискват да завършите вече започнати разговори. Неприятностите са свързани с раздяла заради изневяра. Пазете се от клюки и интриги, създаващи допълнителни проблеми. Пазете се от сексуална връзка породена от физическо привличане, защото ако сте семейни ще доведе до раздяла. 

ДЕВА

Чувствате сте спокойни и прекалено самоуверени на работното място. Въпреки това не поставяйте ново начало, което ще повлече след себе си проблеми, водещи до необратими последици и финансови загуби. Помислете си с кого е време да изясните отношенията си и го направете без притеснение. При делови срещи бъдете умерени и внимавайте с приказките си. Интимният ви партньор е щастлив, защото намира именно във вас сигурността на чувствата и се освобождава от грижите и проблемите. Вечерта ще изживеете жадуваното щастие, на което дори и не се надявахте и незабравими сексуални мигове. 

ВЕЗНИ

Постепенно забравяте за притесненията си. Овладявате с лекота нови и необичайни знания. Занимавайте се само с обичайната си работа. Не започвайте важни нови задачи. Стабилизирайте постигнатото. Дали ще се радвате на хармонични отношения с вашите колеги зависи само от вас. Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си. Вечерта очаквайте да ви изненадат с предложение за интимна среща и сексуални изживявания. Ако сте семейни - не изневерявайте. 

СКОРПИОН 

Сутринта ще се ядосате заради ваши роднини, които са ви дошли неканени на гости и държат на всяка цена да се занимавате с решаване на техни проблеми. Следобед подгответе и съгласувайте с колегите си финансови документи. Предстоят ви имотни делби и проблеми с вашите роднини. Не забравяйте, че ако са паднали ограниченията и живота тече по обичайни начин, вечерта сте обещали да бъдете с брачния или интимния си партньор и да отидете на ресторант или парти. След като се приберете се отдайте на незабравими сексуални мигове. 

СТРЕЛЕЦ

Прояви на агресия, амбиция и неправилна оценка на ставащото ще са причина за конфликти на работното място и в личния ви живот. Бъдете внимателни и предпазливи. Не мислете само за кариерата си. Не се намесвайте в никакви спорове между вашите колеги, защото ще ви изкарат виновни. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването може да е за дълго. Не очаквайте взаимност в интимните отношения. Сексът няма да е желан от любимия. Не търсете сексуални партньори извън дома си. 

КОЗИРОГ

Ще се разочаровате от отношенията си с вашите колегите и приятели. Днес осъзнавате, че те са по-различни от представите ви, въпреки, че много сте им помагали. Чувствате се използвани и наранени. Нямате желание да се справите със задълженията си. Ако ви предложат пътуване, не го отказвайте. Не бягайте от нови запознанства, които могат да се превърнат за несемейните в романтична връзка. Семейните жени да не изневеряват. Да се отдадат на сексуални наслади, а несемейните да преценят дали са сигурни в чувствата си.

ВОДОЛЕЙ

Сутринта ще осъзнаете, че личните ви отношения са пред разпад. Отдайте се на работа, за да забравите тягостните мисли. На работното място сте агресивни и нетактични, готови да излеете яда си на вашите колеги, които нямат вина за проблемите ви. Заемете се със задълженията си и замълчете, вместо постоянно да ги заливате с критика. Не създавайте предпоставка за скандал с любимия, заради нежеланието ви да отидете на ресторант, а след това да се усамотите в дома си. Създайте си добро настроение у дома, с романтична вечеря за двама, а след това не пропускайте сексуалните наслади. 

РИБИ

Променливи сте и сте склонни да се ровите в ненужни подробности, които изнервят околните. Те са пречка да сте перфектни в работата си. Изпуснете ли сроковете за изпълнение на поставените задачи сериозно ще си навредите. Начинанията са успешни, ако сте преценили както възможните ползи, така и възможните провали. Възможно е усложняване на отношенията в семейството, затова бъдете особено внимателни към близките си. Не подлагайте чувствата им на съмнение. Останете си у дома и се успокойте след напрегнатият ден. Ако имате намерение да изяснявате отношенията си по-добре се откажете от секса, защото ще е изпълнен с неприятни мигове.



Още по темата: общо новини по темата: 582
18.04.2024 »
17.04.2024 »
09.04.2024 »
07.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/97 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Избори за председател на БСП
Парламентарни избори 2024
Бум на коклюш в България
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: