Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нежни интимни мигове за представителите на една зодия днес!
Автор: Екип Varna24.bg 09:09 / 18.03.2020Коментари (0)1033
©
Овен

Може би подхождате с прекалено големи очаквания към предстоящ ангажименти и това най-вероятно ще ви донесе разочарования. Дори и да направите, това което зависи от вас, непредвидими обстоятелства може доста да объркат нормалното развитие на делата ви. Ако решите да опитате късмета си на лотария или нещо подобно шанса да спечелите е значителен.

Телец

Имате набелязани задачи, без които работата ви по конкретни дела не може да продължи. Трудно ще ви бъде да убеждавате някого в предимствата на своя идея, и не защото не сте аргументирани, а просто защото човека срещу вас не е на вашето ниво. Така, че запазете енергията си за други полезни занимания.

Близнаци

Ще прегърнете една идея и ще заживеете с планове за нейното осъществяване. Това ще повиши настроението ви, ще ви направи активни и по-добри. Не пренебрегвайте текущите си ангажименти, отделете време на всичките си задачи. Възможно е да получите новина, която ще внесе яснота в очакванията ви.



Рак

Успявате да преодолеете инертността и се заемате с ангажиментите си. Имате доста работа и няма за кога повече да отлагате. Крайно време е да започнете да осъществявате идеите си. Днешният ден е много подходящ за начало в тази насока. Проявете повече упоритост в преследването на целите си. Повярвайте си и ще успеете.



Лъв

Този ден е свързан с разнообразни контакти и множество срещи, на които присъствате. Събирате полезна информация, която ще използвате в най-скоро време. Имате конкретни идеи относно бъдещ професионален проект, но засега ще е най-добре да се въздържате от афиширането им. В личен план ви предстои затопляне на отношенията с любимия човек.



Дева

Работите усърдно днес и изисквате това и от околните. Ако сте висшестоящи, подчинените ви едва ли ще са особено зарадвани от проницателния ви поглед и желанието всичко да сложите в ред. Постарайте се по положителен начин да стимулирате работния процес и бъдете сигурни, че този начин ще бъде ефективен. Вечерта обещава да бъде приятна, каквото и да правите.

Везни

Възможно е днес да не сте много работоспособни, но това не бива да ви тревожи. Със сигурност е белег, че имате нужда да намалите ритъма си на живот и да помислите малко и за собствените си желания. Не вземайте присърце незначителен спор с вашия сърдечен партньор, а заложете на чувството си за хумор и дипломатичността.



Скорпион




С колегите и партньорите бъдете толерантни. Не се щадете на работното място. Момента е подходящ да си осигурите добра позиция и заявка за издигане. Здравословното ви състояние изисква да се погрижите по-сериозно за себе си. Разумно е да направите консултация със специалисти, а не да се лекувате сами.

Стрелец

Ако сте полезни на другите ще подобрите взаимоотношенията си и ще можете да очаквате взаимност. Любовта ще стане източник на вдъхновение и ще ви подтикне към разгръщане на стритите ви таланти. Започвате нещо ново, което ще ви изненада с добрия прием, който ще срещне.



Козирог

Разочарованията ни съпътстват, за да ни приземят, не да ни направят агресивни и недружелюбни. Помислете къде сте сбъркали и се поправете. Ако не откривате грешки, говорете открито с човека до вас и се изяснете. Във връзката ви има детайли, които трябва да изчистите, ако желаете тя да продължи.

Водолей

По-често търсете мнението на хората, които вече са минали по вашия път. Така ще си спестите енергия и време, а и ще придобиете повече мъдрост. Разочарованието ви от определено събитие ще отстъпи място на приятна изненада. Чистите ви намерения ще се оценят и ще получите подкрепата, от която се нуждаете.



Риби

Денят е благоприятен за разрешаване на лични проблеми и възстановяване на контактите с важни за вас хора. Деловите ви ангажименти са ниво и ви носят очаквания успех. Време е да помислите за разширяване на дейността си.

Източник: zodiac.dir.bg



Още по темата: общо новини по темата: 576
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/96 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Газови доставки
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: