Ни вест, ни кост от 16-годишното момче, блъснало туристи край Триград

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
08:42 / 13.07.2017
1129
И днес доброволци, полиция и служители на горското стопанство продължават да издирват 16-годишния Кристиян, който блъсна туристи с автомобил край Триград и избяга. До момента са обходени всички гори около града, но момчето не е намерено. Снощи в търсенето са се включили и полицаи с термокамери.

"Всички сме отчаяни, цяла нощ го търсим - нито следа от него", каза кметът на Триград Цветан Славков. По думите му момчето е достатъчно хитро, за да успее да оцелее в гората."Претърсихме всички колиби в радиус от 20 км, никъде не намерихме следи от човешко присъствие. То няма откъде да си набави храна по тези колиби и вече сериозно се притесняваме за живота му", допълва Славков.

Днес зоната за претърсване ще бъде още по-голяма, като ще се включат и служители на горското стопанство. Теренът е много труден за търсене заради гъстите гори и стръмни местности. Издирващите наблюдават всички водоизточници в района с надеждата, че заради топлото време момчето ще потърси вода.

Според местни хора, които познават Кристиян, той изживява много голям стрес заради стореното от него. Вчера в гората бяха разлепени и листовки с актуалната информация на пострадалите с надеждата, че Кристиян ще ги види и ще се предаде в полицията, като разбере, че инцидентът се е разминал без жертви. Според закона момчето ще получи или пробация, или условна присъда. Родителите на Кристиян пък ще бъдат глобени заради това, че е взел колата им и я е карал без книжка.

 

Източник: btv


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).